Kto pierwszy do wora?! 7 grudnia z Kohorta 1313pkt!!
niekoniecznie - ja sie nie stosuje do balancing patcha który mówi o zniesieniu restrykcji bulle:gnoblary 1:1Oni No Maćko pisze:Jose - coś szuję, że znowu będziemy mieli bliźniacze rozpy... Ale nic cudownego się z tymi slotami nie wymyśli. A już chciałem się klimaciarsko pobawić slave giantem
panowie mamy juz liczbe Kohorty jesli chodzi o ilosc zglosonych graczy a zapodalem info wczoraj
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
Bo ludzie wygłodniali na grę są Co do rozpy to muszę pomóżdżyć. Może faktycznie totalny light złożę...
A z Ciebie Jose to dopiero konserwatysta
A z Ciebie Jose to dopiero konserwatysta
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
— Stanisław Lem
— Stanisław Lem
po prostu nie pasuje mi to do koncepcji moich piratów
Wlasnie wlasnie, obecne limity promuja armie z dobrymi specialami.
Gajowy chyba sie walnal , bo to totalnie niesprawiedliwe - niech bedzie 0-3 special i 0 rarow lub 0-2 speciale i 0-1 rare.
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
sprawiedliwość to taka pozycja w słowniku pojęć historycznych jest. Co Wam robi jakie cięcia w slotach ? Kombinujcie !
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
— Stanisław Lem
— Stanisław Lem
-
- Mudżahedin
z tego co pisal mi Gajowy na gg to sie nie pomylil. Chodzi o to, ze jak bierzesz Rara to musisz poswiecic cos wiecej niz tylko jednego Speciala.
Czy naprawde nie widac nawet na przykladzie krasnoludow (ktore bez kowadla sa gorzej niz srednie) ze niektore armie za duzo traca na takim ograniczeniu.
Organki nie ma co sie oszukiwac sa kluczowe dla armii. Czyli zostaje 1 slot na maszyny ktore definiuja cala gre krasnoludow.
I błagam bez tekstow ze trzeba sie nauczyc grac ofensem bo armie takie jak DL, VC, WE czy Breta wogole nie traca na tym ograniczeniu.
Organki nie ma co sie oszukiwac sa kluczowe dla armii. Czyli zostaje 1 slot na maszyny ktore definiuja cala gre krasnoludow.
I błagam bez tekstow ze trzeba sie nauczyc grac ofensem bo armie takie jak DL, VC, WE czy Breta wogole nie traca na tym ograniczeniu.
-
- Mudżahedin
Ale skoro organki sa takie kluczowe to chyba bez zalu poswiecisz dla nich np. dodatkowa katapulte...
zeby krasnoludy mialy cos do powiedzenia trzeba miec maszyny, a jesli wezmie sie organki to zostaje 1 slot czyli miekko, ograniczenie to ogolnie tnie armie ktorych ostatnio jest mniej na turniejach albo slabiej sobie radza na turniejach tj bestie, o&g, dwarfy, lizaki...
Promuje za to standardy czyli: 2x wildzi i tancerze, black knighci i banshee, psy i flamery itd...
Promuje za to standardy czyli: 2x wildzi i tancerze, black knighci i banshee, psy i flamery itd...
zauwaz ze WE w takim wypadku nie bedą miały Treeman'a , w VC banshee obetna slot hero i wtedy robi sie krucho dla tych armiiBania pisze: Promuje za to standardy czyli: 2x wildzi i tancerze, black knighci i banshee, psy i flamery itd...
tak jak powiedzial ktos wczesniej, trzeba bedzie wybrac. duzo speciali albo mocny rare i jeden special
mysle ze ten format jest ciekawy i nie powinnismy go zmieniac
pozdrawiam
od dawna nie wystawia sie treemana na takie male punkty, a banshee jest z obstawa 3 wrajtow i nie zzera slotu wiec o co kaman?
Zawsze bylo tak jak pisalem i nie wiem czemu Gajowy chcesz jeszcze to zmieniac , ograniczenia sa naprawde duze nie zwiekszaj ich i zrob prosze tak jak mowie.
ziemko dobrze prawi
wystawiaja tk bylaby totalna masakra albo klopa/gigant+skorp lub 2 skorpy i rydwany/carriony/guardzi/ushaty ... ta druga opcja dosc nieciekawa... tk bez rarki podobnie jak krasnale
wystawiaja tk bylaby totalna masakra albo klopa/gigant+skorp lub 2 skorpy i rydwany/carriony/guardzi/ushaty ... ta druga opcja dosc nieciekawa... tk bez rarki podobnie jak krasnale