[serwer] Karak Azgal
Moderator: Bania
Scimitar , ja już mam tutaj Black Guarda na 12 Na Burloku teraz robię sobie Witch Elfke ( narazie 5 level ) Jeżeli zrobisz jakąś Gildie to daj mi znać , bo mam już parę postać na K8P. Mam tam Magusa , z którym mam problemy do wbicia na następny level... Kurde on ma takie dmg zadaje że szkoda gadać , z handgunnersami mam problem :/
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Scimi dlatego się wszyscy wynieśli bo na K8P ludzi było/jest mało.Scimitar pisze:To jak zaczynacie i to Destruction to zapraszam na K8P - w sumie chyba więcej tam ludzi jest (ja, mój brat, paru kolegów ). No i więcej wrogów, czytaj Orderowców
Jeśli mówiąc o epickich bitwach mówisz o K8P to nie wiesz co to epickie bitwy.
100 luda na Azgalu to straż przednia
Ja juz niestety olalem warka nasza gildia przeniosla sie z pustyni (ABP) na KA I ok jest mnostwo ludzi ale gra przy kilku FPSach i jakichs mega tajemnych lagach jest kompletnie bez sensu ;/ Wbieglem w grue przeciwnikow i lag... po kilkunastu sekundach stoje gdzie stalem i ciagle zywy wiec nie wiem co sie wtedy stalo A ostatecznie sie na gre wkurzylem jak mnie White Lion przyciagnal z kilometra :> Ale jak komus szczesliwie gra nie skacze to na pewno na tym serwie mozna ladnie popykac
takie bugi zaczely mi sie przydazac na battle groundach po wejsciu nowego patchaRobak pisze:Ja juz niestety olalem warka nasza gildia przeniosla sie z pustyni (ABP) na KA I ok jest mnostwo ludzi ale gra przy kilku FPSach i jakichs mega tajemnych lagach jest kompletnie bez sensu ;/ Wbieglem w grue przeciwnikow i lag... po kilkunastu sekundach stoje gdzie stalem i ciagle zywy wiec nie wiem co sie wtedy stalo A ostatecznie sie na gre wkurzylem jak mnie White Lion przyciagnal z kilometra :> Ale jak komus szczesliwie gra nie skacze to na pewno na tym serwie mozna ladnie popykac
"I fart in your general direction"
ja tez jestem. witch elf Wekhtachkha level chyba 17 albo 18, na razie nie bede gral z tydzien, bo mam zajeb na uniewerku, ale wkrotce wracam jestem w jakiejs chujowej gildii Implements i nic nie robie tam, takze jak cos to moge wejsc do jakiejs polskiej
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
No to destro znowu skorzystało z niedopracowania gry, a Mythic/GOA tradycyjnie nas olał, co zakończyło się kolejnym oblężeniem miasta...
Otóż gracze destro, podczas szturmu na fortecę w Reikwald, pullnęli sobie lorda na sam dół, prosto na parter i tam go ubili... A my, niczego nieświadomi dalej broniliśmy na piętrze...
Jak już go pokonali, myśleliśmy, że przynajmniej nie dopuścimy ich do skrzynki z lootem. A tu - ciach, bugów ciąg dalszy - skrzynia pojawiła im się na dole schodów...
Ostatni miesiąc naprawdę dobrze szło, to Order przejął inicjatywę, zamykaliśmy po dwie strefy, oblegaliśmy fortece.
No, ale widać Mythic uznał, że tak nie może być i pomaga destro na wszelkie możliwe sposoby
Pozdrawiam
Otóż gracze destro, podczas szturmu na fortecę w Reikwald, pullnęli sobie lorda na sam dół, prosto na parter i tam go ubili... A my, niczego nieświadomi dalej broniliśmy na piętrze...
Jak już go pokonali, myśleliśmy, że przynajmniej nie dopuścimy ich do skrzynki z lootem. A tu - ciach, bugów ciąg dalszy - skrzynia pojawiła im się na dole schodów...
Ostatni miesiąc naprawdę dobrze szło, to Order przejął inicjatywę, zamykaliśmy po dwie strefy, oblegaliśmy fortece.
No, ale widać Mythic uznał, że tak nie może być i pomaga destro na wszelkie możliwe sposoby
Pozdrawiam
to samo moge powiedziec o k8p i orderze ... kazdy moze pulnac keeplorda na dol wystarczy sie postarac ... a babole w stylu ze order przechodzi przez swoich a destro sie na nich blokuje ?? moznaby tego wymianiac setki i prawda jest taka ze dotycza one obu stron konfluktu a co za tym idzie mechaniki gry a nie przeciwnikow -> tylko sek w tym ze zauwaza sie to tylko po stronie przeciwnikow a samemu sie te babole wykorzystuje ... pzdr
dead is dead
Dead, ja nie mówię o keeplordzie, tylko o lordzie w Fortecy, to zasadnicza różnica. Tam są dwa piętra poniżej lorda...
Nie mówiąc o wadze takiego pulla i jego konsekwencjach. Stracić keep, a stracić fortecę to zupełnie inna para kaloszy.
Nie mówiąc o wadze takiego pulla i jego konsekwencjach. Stracić keep, a stracić fortecę to zupełnie inna para kaloszy.
Jezu ... Ten sam babol i tyle to ze podalem przyklad na keeplordzie nie znaczy ze lorda fortecy nie mozna tez pulnac - kwestia odpowiedniej wspolpracy tankow i taunta a potem nie pozwolenie na opuszzcenie okrazenia przez lorda ... trudna sztuka ale do zrobienia ... nie bede pisal o zbugowanych drzwiach od fellandinga gdzie order sobie wchodzil bez oblezenia i innych takich ... nie bede pisal o BW ktorzy strzelaja do mnie przez mury ... nie bede pisal o bublach inzyniera ktore strzelaja przez mur na mur i ogolem robia cuda niewidy ... nie bede pisal o lwie WL ktory pulnie kolesia przez pol planszy do swojego pana ... nie bo po co ?? przeciez to tylko DESTRO jest zbugowane ...
chlopie napisalem ze te bugi sie tycza obydwu ras ale ja nie narzekam tylko gram w nadziei ze kiedys to sie zmieni.
chlopie napisalem ze te bugi sie tycza obydwu ras ale ja nie narzekam tylko gram w nadziei ze kiedys to sie zmieni.
dead is dead