Tzeentchowy ziomek WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Post autor: Hashmallum »

To bys musial siedziec obok, tak opisywac kro kpo korku to ciezka sprawa ;)
Ale sie pomysli, znajde jakiegos ludka i zrobie step by step ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zróbta po prostu szkółkę/warsztaty gdzieś w Wawie, najlepiej u Faberów (bo tam najczęściej bywam, aczkolwiek w takiej Cytadeli warunki chyba byłyby lepsze). Wpadnę z aparatem i popstrykam :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

oprocz komentarza ze jest zajebisty :P chciałby sie zapyutać jak mocować figurki na drucikach, tam aby później je w korek wsadzić ? topić lekko plastik na podeszwach?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

A nie łatwiej wiertareczki ręcznej użyć? W Wawie w pawilonie modelarskim niedaleko metra Świętokrzyska (słynne zagłębie kebabów i sex-shopów) są po raptem 10zł, ewentualnie można wykosztować się ~40zł na model GW (większy gabarytowo i "pewniejszy", ale wiertła chyba te same).
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

a ja dodam od siebie, ze nie wiem dlaczego bawic sie w te druty kiedy modele do 40k mozna umiescic na korku poprostu przyklejajac podstawke, zreszta te do wfb tez tylko okragla podstawka jest wygodniejsza
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Egzaltowaną kontrę Romana wydzieliłem do osobnego tematu w Płotach i Młotach:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=1427
Tam się proszę spinać. Przynajmniej póki b_sk nie stwierdzi, że ma dość tej dziecinady i zamyka temat ;)

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

A co było w tej "egzaltowanej kontrze romana"? bo niestety byłem na treningu i widzę, że ominął mnie ciekawy post

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Była bardzo.... "gotycka", jak to mawiają na forum Gloria Victis ;)
A może wrócimy do tematu tego czinczowca?

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

oki, czy ty Hashu zamierzasz zrobić sl od tych rurek? Bo wtedy byłby już miód, a jak na razie jest tylko syt:D

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Wtedy to juz bedzie kupa, bo nie bedzie wiadomo co to jest ;)
Nmm wystarczy ;)

Jutro sprobuje cos podmalowac, ino zostaly mi dark elfy do skonczenia, ktorymi juz zygaaaaaaam :/
Obrazek

God's in His Heaven, All's Right With the World

http://Leprechaun-studio.com

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

Mlody i Hash:

To jest forum a nie chat. Jak chcecie sobie pogadać to na PM, rano jak wstaję mam ochotę na konkret a nie na towarzyskie siki.

:wink:
Obrazek

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Ty Troyan ale nadal nie wiem o co chodzi? Pytania i komentarze sa do tematu , wiec niebardzo trafiles ze swoja uwaga - kasuj to ile razy chcesz ale ja nie odpuszcze tym razem :evil:.

A wracajac do tematu , to dzis mialem lekka nerwowke z przeprowadzka i dalem rade tylko 1 raczke podmalowac- jutro na 100% wrzuce zrobionego ziomka, tyle ze pewnie bez plecaka, bo mi mailorder do tej pory nie doszedl.
No i nie wiem czy z podstawka zdaze ;)
Ale mam nadzieje ze bedzie na co popatrzec i na czym psy wieszac :D
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Kurna, proszę o spokój, panowie.

Hasha już poprosiłem o pohamowanie ze złośliwościami pod adresem Romana.
Z Troyanem już sobie wyjaśniliśmy kwestię moderacji w jego piaskownicy.

Pies grzał hipisów i helfi lajfstajl, ale takie napinanie się jest naprawdę niezdrowe :)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Obrazek

:)

Czemu zawsze w tematach zakładanych przez Hasha musi być taki burdel ?? :P
A co do pancerza - pamietaj ze bolter zaslonie pewnie calosc, wiec i tak sie na darmo napracuje, ale co tam, gosciu bedzie mial faje ludki.
A freehand to tez pomysl goscia, nie musi byc odrazu kadzidlo tzeetncha, chaos to chaos przeca...
Wiesz jakbyś był profesjonalistą to byś im nawet podeszwy malował :P Spoko zapomniałem o bolterze.

Fajny ziutek, pomógł mi w malowaniu DG, niedługo zaprezentuje.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

(skoro już śmiecimy w temacie ;) )
MuK, właśnie mi przypomniałeś o konieczności adaptacji na potrzeby forum (resize) tych obrazków:
http://www.intternetti.net/~jiri/motivation/
:lol:
(żartowałem, to by dopiero zasyfiło forum)
PS. Troyan, nie wycinaj, proszę ;)

Awatar użytkownika
|_Mlody_|
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: |_Mlody_| »

A ja czekam na odslone calosci :D

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Oczywiscie zlamilem po maksie - nie zabralem aparatu ze studio :/

Musza starczyc te kupasne zdjecia - przepraszam za jakosc - nie umiem zabardzo poslugiwac sie tym aparatem ktorym je robilem - jutro zapostuje lepsiejsze...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No tyle :P
Jutro lepsze i postaram sie cos pokrecic z podstawka - no i bolterek musze domalowac...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

:shock:
Jeśli cały oddział będzie taki, to koleś ma spokojnie miejsce na GD w kategorii "sci-fi unit".

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Daj pan spokoj do Golden Demona to jeszcze ze 2 lata zanim odwaze sie startowac :P , jeszcze bedzie Demon Prince do nich :D

Obrazek

Obrazek

:P
Obrazek

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Na amerykańskim na bank :) Ale myślę, że może być jeszcze lepiej. Co nie zmienia faktu, że jest pikny.

ODPOWIEDZ