7 II 2009 - 2000pts - Imperium Gier
Potrzebował bym:
Smoka
CoC
5DR
6Shade
Hydre
reszte figsów bym miał.
Smoka
CoC
5DR
6Shade
Hydre
reszte figsów bym miał.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
No w przyszłą sobotę to będę już po tak że mam nadzieję że w jako takim stanie na tą 10 się doczołgam, ewentualnie zacznę balować od soboty
Z tego co piszesz będę miał wolny prawdopodobnie tylko rydwan ale to jeszcze napiszę w tygodniu jak wykminie jakąś rozpiskę dla siebie konkretnie.

Z tego co piszesz będę miał wolny prawdopodobnie tylko rydwan ale to jeszcze napiszę w tygodniu jak wykminie jakąś rozpiskę dla siebie konkretnie.
Ja mogę zagrać Hypnotic, jeśli masz ochotę. Daj znać na kom albo gg, o której możesz wpaść.
Paweł - podzielam Twoje odczucia co do stołów i formatów, dla mojej armii 72x48 jest lepsze, ale cóż vox populi...
Paweł - podzielam Twoje odczucia co do stołów i formatów, dla mojej armii 72x48 jest lepsze, ale cóż vox populi...

@Garg
Ja mam smoka to mogę Ci przynieść
Ja mam smoka to mogę Ci przynieść
No to jeszcze tylko reszta figsów i mam wszystko 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
W sumie 6 Coc też moge ci przynieść bo dokupiłem sobię boxa do lizaków a pewnie 12 jazdy nie wystawię.
Ty się Butan nie kryguj tylko pisz, że będziesz razem z kolegą
Ja tak mocno wierzę w szczęście kostkowe, które mi się włącza, kiedy tylko pojawiasz się po drugiej stronie stołu, że wchodzę nawet w challenge'a 

Tak właśnie to jest to, niech każdy od kopa w sygnaturce zrobi sobię ranking ile bitew wygrał z Butanem i w ilu zabił mu generała

Całkiem jak Twoja mumia Kamil
Ale bez kitu - każda moja bitwa z Butanem powinna skończyć się jakieś 5pkt więcej dla niego gdyby nie kostki, poza może dwiema.

Nie zmienia to faktu ze i tak chłopak wygrywa turnieje
.
Jednym wszystko kostki sa w stanie wybaczyć, inni muszą sie z nimi borykać.
I tu Butan jest o klasę lepszy (choc armii nie ma słabej)
Co do mojej mumi, jest ona jeszcze bardziej zalosna.. Nie pmaga jej nawet 5W i ward na 4+...
Po prostu jest @#$#%$%@%!!

Jednym wszystko kostki sa w stanie wybaczyć, inni muszą sie z nimi borykać.
I tu Butan jest o klasę lepszy (choc armii nie ma słabej)
Co do mojej mumi, jest ona jeszcze bardziej zalosna.. Nie pmaga jej nawet 5W i ward na 4+...
Po prostu jest @#$#%$%@%!!
Ja tam nie umiem oceniać umiejętności kogoś kto gra VC albo DL. Z Undeadem grałem kiedyś demony na jego OnG z tym ze wtedy o deomnach nie wiedziałem prawie nic i strasznie kaleczyłem grę a i tak było 20:00, jaki z tego wniosek, te armie są wygięte a bardzo i wcale nie trzeba umieć nimi super grać. Na małe pkt wystarczy mieć wrighty i po zabawie. Ale to się zmieni 7 lutego