"Pierwsza krew."
brak warbannera na wildach, i herosi tylko noble bez niczegolith pisze:WE? Co Ty mowisz? Szycha: wrzuc jakis sensowny limit na eterykow.

(no ewentualnie driadka ale bez spite'ów

VC zyskują a bretka standartowo nic nie traci (zapewne będzie 2 herosów: BSB i generał).
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

Nie będzie tańszyKielon pisze:Czy Treemna traci bound spella jak mumia, jak tak, to o ile będzie tańszy?

Ja tam czekam na wszytkie wyjaśnienia. My grać całkiem jak na Pomorze?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych

Wrzucone. Limit wynosi 130 pkt.lith pisze:Szycha: wrzuc jakis sensowny limit na eterykow.
Traci bounda. W sumie ciekaw jestem, ile się spodziewasz punktów za tą ujmę. 15 pkt?Kielon pisze:Czy Treemna traci bound spella jak mumia, jak tak, to o ile będzie tańszy?

Bardzo podobnieZox pisze:My grać całkiem jak na Pomorze?

Jeszcze jedna sprawa.
W wyniku usunięcia tury magii, bitwy będą się toczyć szybciej. Co sądzicie o tym aby zagrać 4 bitwy?
.
ja jestem za3ema bitwami... wole skonczyć wcześniej
pozatym po 4ech czuje się wyczerpany zawsze.
a o ile tańszy będzie mark khorna skoro nie używam kości dispela ?
Kielon nie kombinuj , drzewo choć raz będzie bardziej zbliżone kosztowo do tego co potrafi zrobić.

a o ile tańszy będzie mark khorna skoro nie używam kości dispela ?

a wardancerzy i wildzi?
ogólnie jednostki z MR
Dobre to z khorn'em
ogólnie jednostki z MR

Dobre to z khorn'em