Łomianki turniej przeniesiony na niedzielę 8.III.2009r.
Jest jakiś limit miejsc...?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
Piszczcie co chcecie....
Za pierwsze 3 miejsca....
ja pronuje za I miejsce jakiegoś smoka,
Za drugie np. lorda chaosu na Juggernaucie,
za III też coś fajnego. Muszę tylko kupić coś za kwotę do 400 zeta. Podpowiedzi wskazane.... To Wasze nagrody więc mówcie...
Za pierwsze 3 miejsca....
ja pronuje za I miejsce jakiegoś smoka,
Za drugie np. lorda chaosu na Juggernaucie,
za III też coś fajnego. Muszę tylko kupić coś za kwotę do 400 zeta. Podpowiedzi wskazane.... To Wasze nagrody więc mówcie...
proponuje podzielić kase pomiedzy top 3 osoby
nie przypominam sobie turnieju, na którym zwycięsca dostałby coś przydatnego, albo też chociaż do własnej armii, dlatego kupowanie figurek na nagrody jest słabym pomysłem.
pomysł zdaje egzamin w toruniu, gdzie 50% osob to przyjezdni i przynajmniej zwraca im się podróż.
nie przypominam sobie turnieju, na którym zwycięsca dostałby coś przydatnego, albo też chociaż do własnej armii, dlatego kupowanie figurek na nagrody jest słabym pomysłem.
pomysł zdaje egzamin w toruniu, gdzie 50% osob to przyjezdni i przynajmniej zwraca im się podróż.
- Archiwista85
Gramy bez BP+R, bo Samorząd cofnie dotację, dlatego też nie ma możliwości dać kasy, bo nie ma możliwości formalnej, biorąc pod uwagę, że władze fundują nagrody:D
Jest tyle turniejów na bpr teraz (np Białystok tydzień wcześniej Lublin tydzień później) że jeden bez to raczej miła odmiana a nie powód do narzekań. Ja się postaram pojawić.
To że gramy na zasadach gw oznacza tzw. format limited (mam nadzieję)? Czy specherosi też dopuszczeni?
Co do nagród faktycznie bony byłyby bardzo fajnym pomysłem. najbardziej uniwersalne. + ew jakiś pucharek/dyplomik czy coś takiego.
To że gramy na zasadach gw oznacza tzw. format limited (mam nadzieję)? Czy specherosi też dopuszczeni?
Co do nagród faktycznie bony byłyby bardzo fajnym pomysłem. najbardziej uniwersalne. + ew jakiś pucharek/dyplomik czy coś takiego.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Może odstawie weekendowe pisanie magisterki i się pojawie
- Archiwista85
Co do nagród... Wg przepisów włądz samorządowych powinny być normalne puchary jak do piłki nożnej. Natomiast wywalczyłem figurki do warhammera. nie było to proste. Natomiast muszą być spełnione pewne kryteria. Muszą to być ,,puchary". Więc: podstawka drewniana, marmurowa z grawerką a na niej figurki. Zasprejowane na czarno, i złota farbka. Możliwe, że władze samorządowe będą je wręczać osobiście...
Co do figurek są zależne odemnie. Będą z pewnością metalowe, chciałbym jakiegoś smoka za pierwsze miejsce, ale wszystkie są teraz plastikowe
Za 3 miejse pewnie lord Kchorna na jaggernaucie,
Za 2 miejsce możliwe, że lord bretoński na hipoggryfie.
Problem mam z pierwszym, możliwe, że hydra....
W praniu wyjdzie.
Na prośbę graczy gramy BP+ R
Zapraszam na turniej.
Jak ktoś chce pogadać ze mną w cztery oczy. 21 lutego przybędę ze swym rycerstwem na Warszawski turniej na Narbutta.
Pozdrawiam!
Archiwista85
Co do figurek są zależne odemnie. Będą z pewnością metalowe, chciałbym jakiegoś smoka za pierwsze miejsce, ale wszystkie są teraz plastikowe
Za 3 miejse pewnie lord Kchorna na jaggernaucie,
Za 2 miejsce możliwe, że lord bretoński na hipoggryfie.
Problem mam z pierwszym, możliwe, że hydra....
W praniu wyjdzie.
Na prośbę graczy gramy BP+ R
Zapraszam na turniej.
Jak ktoś chce pogadać ze mną w cztery oczy. 21 lutego przybędę ze swym rycerstwem na Warszawski turniej na Narbutta.
Pozdrawiam!
Archiwista85
- Archiwista85
Dokładnie tak jak mówi Kalesoner
Przypominam, że gramy na BP&R
Pozdrawiam!
Przypominam, że gramy na BP&R
Pozdrawiam!