dokładnie już wolę po raz milionowy obejrzeć Berserka albo Perfect Blue niż takie produkcjeGremli pisze:Zacytuję siostrę:
Ja jej tam ufamJest tyle ciekawszych i ładniejszych anime, że po prostu nie miałam czasu na średniactwo....
Death Note
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Corvus Albus
- Kretozord
Za bardzo żadnej mangi/anime w życiu nie widziałem. Ale ktoś mi podsunął pomysł i okazało się zajebiste Onegai Teacher do obejrzenia z kobietą.
Trochę kulania się ze śmiechu, trochę romansidła, w sam raz do zobaczenia z kobitą która na mandze się nie zna (zresztą ja też )
Trochę kulania się ze śmiechu, trochę romansidła, w sam raz do zobaczenia z kobitą która na mandze się nie zna (zresztą ja też )
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Bez psychoterapeuty się chyba nie obejdzie
Wrzuć na luz, to są płoty i młoty, tutaj nie ma miejsca na normalne dyskusje Więcej dystansu, chyba że jesteś EmoboyemMangaBoy pisze:No wiecie co... Teraz to mnie zraniliście tym obrazkiem na maxa. To tak ja bym napisał coś w rodzaju "Warhammer jest do kitu", ale nie pisze tak bo byłby to brak uszanowania dla innych osób.
Dajcie spokój z takimi obrazkami, bo to spam i porażka. I Bogom chaosu nie dziękujcie za to, ze macie hate'a na to, co lubią inni, bo jestem emo i się przez to tnę .
Co do DN to powiem, ze mi się bardzo podobał. Nawet od 25 odc. Muzyka była dobra, trochę mało zaskakujące zakończenie, ale cóż, tak często bywa. W napięciu i tak trzyma. Niektóre akcje naprawdę zaskakują, co prawda nie jest to jakaś dobra książka kryminalna, czy też film, ale jak na miarę anime bardzo spoko.
Z tych nowszych serii to polecam code geass, ze starszych evangelion.
Co do DN to powiem, ze mi się bardzo podobał. Nawet od 25 odc. Muzyka była dobra, trochę mało zaskakujące zakończenie, ale cóż, tak często bywa. W napięciu i tak trzyma. Niektóre akcje naprawdę zaskakują, co prawda nie jest to jakaś dobra książka kryminalna, czy też film, ale jak na miarę anime bardzo spoko.
Z tych nowszych serii to polecam code geass, ze starszych evangelion.
Emo is good przynajmniej (jeżeli idzie o ubiór) wole to niż kolesia w długich włosach ,glanach i starym T-shirt-cie Metalica
Generalnie jestem bardzo tolerancyjny i wali mnie czy ktoś się ubiera jak emo ,metal Ma wytatuowaną całą twarz ,czy śmiga w dresie ...jego sprawa
Generalnie jestem bardzo tolerancyjny i wali mnie czy ktoś się ubiera jak emo ,metal Ma wytatuowaną całą twarz ,czy śmiga w dresie ...jego sprawa
Nehan nigdy nie odpuszcza