pozdrawiam wszystkich

Moderator: Ziemko
O ty lizusieJagal pisze:Terki i kroxy na żywo widziałem i robią świetne wrażenie. Wogóle wg mnie to najlepsze kroxy jakie w życiu widziałem ;)No i Stegadon robi wrażenie... naprawdę jestem ciekaw jak będzie wyglądał skończony, moze jakiś WIP stadium dasz?
nie pokazuje sie w galerii z prostej przyczyny... nie maluje na ebay...tylko dla siebie... galeria jest zdominowana przez ebay... moge na tym poziomie oczywiscie pocisnać... pare figurek... ale nie całą armię na 5000-6000p...myslę, że moj slann by się obronil na galerii...wrzucę go dziś i zobaczymy... jak skoncze stedzia to też tam powędruję... i własnie zaczołem pana no carnosaurze...ale cicho... bo to ma być moję największe dziełoTroyan pisze:Ej, no wszystko pięknie i cacy ale radzę się w Galerii nie pokazywać. Dla niezorientowanych maluję właśnie swoich men-at-armsów![]()
to prawda salamandry i terradony nie są na tym poziomie co kroxy, lord on cold one, czy slann i temple guardzi...malowałem je jakieś 2,5roku temu (terradony) czy nawet 3 lata temu (salamander)... nie będę ich zmieniał... to figurki turnijowe...a na turniejach dają rade... niewatpliwie jednak kolejna piątke terradonow i kolejne 3 salmandry zamierzam zrobić lepiej...tyle, że pewnie nie będę ich zabiera na turnije...podobnie jak setgadona nr 2 i lorda na corno.Chory pisze:Salamandry jak na Ciebie to slabe.Terki tez.Patrzac na twoje kroxy czy slana w guardach to nie chce mi sie wierzyc ze ta sama osoba malowala te figurki.Drybrush w salkach najbardziej razi me oko Smile