Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Tylko, że z podstawką to jest jakieś 3-4 razy więcej żywicy, a taką nakładkę naklejam na zwykłą "dziurawą" jak np. te ze skull passa i jest githehe ]:-> ja na twoim miejscu skopiowal bym razem z podstawka no ale kazdy ma swoj styl
podstawka drozej wychodzi ];-> a naprawde duzo lepiej to bedzie wygladac sadzac po gotowych zbyt odstaje ten bruk jak dla mnieKhunag pisze:Forma wyszła idealnie![]()
Tylko, że z podstawką to jest jakieś 3-4 razy więcej żywicy, a taką nakładkę naklejam na zwykłą "dziurawą" jak np. te ze skull passa i jest githehe ]:-> ja na twoim miejscu skopiowal bym razem z podstawka no ale kazdy ma swoj styl
Czy ja wiem? 35 groszy bodajże.podstawka drzej wychodzi ];->
A mi się takie podobająa naprawde duzo lepiej to bedzie wygladac sadzac po gotowych