Pyrkon 2009, 28-29.03.2009
swietnie...
nie dosc ze max 3 unity lucznikow moglbym miec to teraz sie okazuje ze nie bo magowie i herosi maja luki czyli 2 unity lucznikow moge miec...
lizaki tez fajnie... wystawiasz 3 unity skinkow i ani stegadona ani terkow ani salamandr nie wystawisz...
jednak maszyny maja tylko ograniczenie do nie powtarzania wiecej niz 2 razy... cos tu nie tak?
ciekawie... ktos sie strzelania boi?
nie dosc ze max 3 unity lucznikow moglbym miec to teraz sie okazuje ze nie bo magowie i herosi maja luki czyli 2 unity lucznikow moge miec...
lizaki tez fajnie... wystawiasz 3 unity skinkow i ani stegadona ani terkow ani salamandr nie wystawisz...
jednak maszyny maja tylko ograniczenie do nie powtarzania wiecej niz 2 razy... cos tu nie tak?
ciekawie... ktos sie strzelania boi?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Brawo chłopie,trzymaj poziom. Pod swoim osiedlowym trzepakiem na pewno jesteś bogiemqlpin pisze:ja pierdole! co za pedały głosują żeby było 5 bitew?

Może 5 bitew wolą ludzie którzy chcą sobie przy WH odpocząć i się zrelaksować a nie rzygać z przesytu ?
Tak btw, to miałem wrażenie,że przekleństwa i menelstwo nie są specjalnie dozwolone na BP. W teorii. W praktyce całe forum jest zasyfione przez językowych żuli jak miejski trawnik przez psy. Mod ?
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

Po pierwsze ankieta nie jest niczym wiążącym, jest tylko jedną z informacji na podstawie której podejmę decyzję ile będzie bitew. Prowadzę równolegle kilka dyskusji na ten temat w różnych środowiskach.
Po drugie, Pasiaczku - mimo że nie mówisz, tylko walisz w drzwi, to jednak z sensem
aktualizacja regulaminu będzie za parę minut. W skrócie - strzelaczy max 35, a lizaki 55, bo javelin kuszy nie równy 
Po trzecie - Qulpin ja wiem, że fajny chłopak jesteś
ale to mój temat i wyrażaj się proszę
chill out 
pozdrawiam
Furion
Po drugie, Pasiaczku - mimo że nie mówisz, tylko walisz w drzwi, to jednak z sensem

Po trzecie - Qulpin ja wiem, że fajny chłopak jesteś

pozdrawiam
Furion
A co w końcu z tym całym smokiem HE, Furionie? Silniejszy od reszty smoków a ograniczony w dużo mniejszym stopniu...Furion pisze:aktualizacja regulaminu będzie za parę minut.
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

Nie chcę wprowadzać zmian, których nie jestem pewny. Gwarantuję, że regulamin będzie ostateczny i niezmienny tydzień przed turniejem.
sorry, ale tak ambitnie pokazanego jak to masz w głebi czeluści analnych pracę ludzką (BP) i do tego udowadnianie, e i tak wiesz lepiej jest uber-słabe
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
w00t?
1. BP jest opcjonalny,
2. BP IMHO jest słaby i inwazyjny,
3. Totalnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Jestem be bo nie używam BP nad którym tęgie głowy długo myślały? Czy po prostu chcesz sobie nabić posta?
1. BP jest opcjonalny,
2. BP IMHO jest słaby i inwazyjny,
3. Totalnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Jestem be bo nie używam BP nad którym tęgie głowy długo myślały? Czy po prostu chcesz sobie nabić posta?

- Kedziorson
- Masakrator
Furion, poprostu przegięty CS wymyśliłeś.
Ja mam, tylko się jakoś upomnij odpowiednio przed turniejem 
I przy okazji przypominam, że na konwencie jest ZAKAZ SPOŻYWANIA ALKOHOLU

I przy okazji przypominam, że na konwencie jest ZAKAZ SPOŻYWANIA ALKOHOLU

UWAGA!!!
Zmienił się adres na który należy wysyłać rozpiski (patrz pierwszy post) tych co wysłali już rozpiski przepraszam i proszę o ponowne wysłanie na nowy adres.
Zmienił się adres na który należy wysyłać rozpiski (patrz pierwszy post) tych co wysłali już rozpiski przepraszam i proszę o ponowne wysłanie na nowy adres.
Głupie bo nie BP+R?
Chyba, że jest w tym coś głębszego, to wtedy wal do mnie na gg / pm, z chęcią podejmę polemikę. Bo pisząc samo "głupie" mnie nie przekonasz