SKILLMAKER IV
Hej! Najprawdopodobniej będę na turnieju aczkolwiek w sobotę wieczorem będzie ciężka impreza, ale czego się nie robi dla battla
Przy okazji zgarnę ze sobą kilka osób, które mam nadzieję się tu też wypowiedzą
HAHA 13 KOHORTA!!
jak mi sie nic nie popsuje to bede
jak mi sie nic nie popsuje to bede
tymi osobami będziemy ja z bratemDuinhir pisze:Hej! Najprawdopodobniej będę na turnieju aczkolwiek w sobotę wieczorem będzie ciężka impreza, ale czego się nie robi dla battla
Ostatnio zmieniony 22 mar 2009, o 19:02 przez Ogruś, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak ktoś ma jeszcze wątpliwości proponuję się zapisywać.
Niby limit miejsc to 46 ale niebezpiecznie się do niego zblizamy
Niby limit miejsc to 46 ale niebezpiecznie się do niego zblizamy
Też proszę o zapisanie. Jacek Nowotny
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Zapowiada sie ludny turniej,...to teraz kto mi pozyczy hydre , bolce dark ridersow i Black Guard:D?
- krooliczek
- Mudżahedin
a znam kogos takiego...
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Ostateczny limit miejsc to 43.
Zachęcam do szybszego zgłaszania się.
Poza tym zwiekszylismy wpisowe, będą nieco lepsze bony niz zwykle oraz nagroda niespodzianka (sam nawet nie wiem jaka ), oprócz tego pizzeria biedronka zapewnia 'jedzenie'
Zachęcam do szybszego zgłaszania się.
Poza tym zwiekszylismy wpisowe, będą nieco lepsze bony niz zwykle oraz nagroda niespodzianka (sam nawet nie wiem jaka ), oprócz tego pizzeria biedronka zapewnia 'jedzenie'
mam orkowy rydwan
bedzie ta ocena malowania czy nie??
bedzie ta ocena malowania czy nie??
Nie bedzie oceny malowania, doszedłem do wniosku ze pójdziemy za tradycją tych turniejow i nie bedziemy nic zmieniac :]