Nie chcę zapeszać ale to już jest w planach. Więcej info od Szamana pewnie dostaniemyMagisterMilitum pisze: - hyhyhy taaaa, a wiesz ze marzenia sie spełniaja??? Moze szaman cos, powie, moze nie...Warszawiacy beda happy...![]()

Nie chcę zapeszać ale to już jest w planach. Więcej info od Szamana pewnie dostaniemyMagisterMilitum pisze: - hyhyhy taaaa, a wiesz ze marzenia sie spełniaja??? Moze szaman cos, powie, moze nie...Warszawiacy beda happy...![]()
Szaman pisze: odszedlem z Trade do Retailodszedlem z Trade do RetailWieszkto pisze:Czemu tak postąpili . Podobno masz zostać Kierownikiem HC w wawie .Szaman pisze:w zwiazku z moim odejsciem z Trade![]()
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Szaman pisze: retail - czyli sklepem firmowymretail - czyli sklepem firmowymWieszkto pisze:Szaman pisze: odszedlem z Trade do Retail![]()
![]()
A tak dokładnie to czym się teraz będziesz zajmował .![]()
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
nie. powody sa dwa:gervaz pisze:może to za wcześnie, żeby zadawać takie pytania - ale i tak zadam: czy sklep będzie czynny w niedziele?
a czy gdziekolwiek mozna?gervaz pisze:I czy będzie tam można kupić koszulki z grafikami odnoszącymi się do battla???
80-100 m2Grolshek pisze:To może moje pytanko. Ile stołów planujecie na jak dużej powierzchni ?
Trochę mało.Szaman pisze:80-100 m2Grolshek pisze:To może moje pytanko. Ile stołów planujecie na jak dużej powierzchni ?
trzy stoly - po jednym na system
w zwiazku z tym, ze lokal jeszcze nie jest wybrany, powyzsze moze - choc nie powinno - ulec zmianie.