Największy fart i niefart podczas bitwy:P

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Rychu
Wałkarz
Kontakt:

Re: Największy fart i niefart podczas bitwy:P

Post autor: Rychu »

gmrifihfhghigijgigj......(atak apopleksji po zobaczeniu avatara xD)

Anaris
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Anaris »

Wiecie ile męki w fotoshopie mnie to kosztowało ;p ale bez off topa plx

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

to zmien bo za przeproszeniem łep mnie napierdala na kacu ogladac takie rzeczy !

Awatar użytkownika
Darkem
Wałkarz

Post autor: Darkem »

Dobra, nie off-topujmy :P

Dziś rzuciłem jakieś zaklęcie z ~lore of metal~ chyba, destylacja srebra czy coś takiego - 2s6 trafień z siłą 4 czy jakoś tak. Czar ładnie wszedł, 6 i 5 = 11 trafień. Trafiałem na 5. Weszło tylko 1. Potem dwie pary 1 pod rząd w fazie magi. A farta? Cóż :P Niestety dziś nie miałem :) Ogólnie nie mogę pokonać kumpla grajacego WoCh. Shaggy i reszta...

Edit: (niżej)

Właśnie, chodziło mi o zranienia.
Ostatnio zmieniony 4 maja 2009, o 08:15 przez Darkem, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

ten czar to autohity, nie trzeba trafiać :)
po prostu 2d6 trafien automatycznych z silą 4
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Relosu
Kretozord

moze mial na mysli zranien =P

Rychu
Wałkarz
Kontakt:

ehh to nic w porównaniu z moimi kombo= 4 miscasty pod rząd i co poskutkowało rozwaleniem maga 2lvl który awansował na level -1 xD

Heidar
Wałkarz

Post autor: Heidar »

jakim cudem wrzucileś -1, skoro na 0 poziomie maga nie masz już kostek ani czarów na postaci?
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

Relosu
Kretozord

jako HE mogl miec lore high i zawsze zna draina, zawsze tez mogl uzyc power stona i wyrzucic 2x1 i dostac taki sam miscast xD -1 poziom xD damn ale to musi byc harde xD

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

a czy mag z 0 levelem moze jeszcze czarowac?
Obrazek

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Jezeli mag 2 razy miscastuje i traci 2 levele i uzywa ps zeby rzucic draina i miscastuje i traci level to jest to zdecydowanie EPIC FAIL :mrgreen: Pomijając, że jest to mało prawdopodobne :wink:

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

ale mag 0 nie liczy się chyba jako mag więc nie może użyć PS

Relosu
Kretozord

no wlasnie a co o tym psize w rl booku? bo jak nie jest napisane że mag z lvl 0 nie mzoe czarowac to jak jest to mag HE i ma lora HE to z PS chyba moze rzucic xD ale to jest epic fail xD

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

Relosu pisze:no wlasnie a co o tym psize w rl booku? bo jak nie jest napisane że mag z lvl 0 nie mzoe czarowac to jak jest to mag HE i ma lora HE to z PS chyba moze rzucic xD ale to jest epic fail xD
Cytat z polskiego RB
Jeżeli czarodziej osiągnie poziom 0, to przestaje być uznawany za czarodzieja, a co za tym idzie, straci możliwość korzystania z posiadanych przedmiotów magicznych zaliczanych do arkanów i nie będzie generował kostek mocy ani rozproszenia

Rychu
Wałkarz
Kontakt:

a jak rozpraszamy nim czarek to nadal mamy +1 ?
toż to jest zagadka xD

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Żadna zagadka, Jak masz 0 poziom to przestajesz być uznawany za czarodzieja, a HE mają +1 do dispela tylko jak jakikolwiek czarodziej HE jest na stole.

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

no właśnie nie
bonus do dispella jest od samego faktu bycia maga albo arcy na stole. przy 0 lvl przestaje czarować, ale nadal jest magiem jako jednostką.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

uważam podobnie jak pretor.
+1 dispella wynika z posiadania maga obojętnie jaki by posiom nie miał czarował czy nie.

Revan
Warzywo

Post autor: Revan »

Ice-T pisze:uważam podobnie jak pretor.+1 dispella wynika z posiadania maga obojętnie jaki by posiom nie miał czarował czy nie.
Master of reality przytoczył cytat z księgi zasad, który według mnie wszystko wyjaśnia. Czarodziej który zejdzie to poziomu zerowego, przestaje byc uważany za czarodzieja, a żeby miec ten bonus do dispela, trzeba na stole posiadac minimum jednego maga. Tego bonusu więc, nie ma w sytuacji gdy mag straci swoje poziomy, albowiem nie jest on już czarodziejem, jest to oczywiste, nie wiem skąd biorą się wasze, odmienne interpretacje na ten temat.

Ewin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Ewin »

Nie dostają +1 do DD ponieważ model przestaje być uważany za czarodzieja....

Czytam
Myśle
Pisze

...

ODPOWIEDZ