masz na myśli tych na łańcuchach z kulami z OnG?frost71 pisze:Wystawianie klimatycznych sojuszy dozwolone?I jak przyprowadze kilkudziesieciu fanatykow Slaska to czy to wystarczy zamiast tych barw na regimencie?
"Your Mama Fisting Breslau" Turniej we Wrocławiu 2000 BP+R
Re: "Your Mama Fisting Breslau" Turniej we Wrocławiu 2000 BP+R
obawiam sie, że raczej nie bywaja CALI zieloni, śa nieco słuszniejszej postury . a kule na łańcuchach to nie wiem
:D:D
ale ok, my tu gadu-gadu a zgłoszeń nie dostałem jeszcze żadnych
ale ok, my tu gadu-gadu a zgłoszeń nie dostałem jeszcze żadnych
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja wraz z Rycerzami Pani Jeziora przybędziemy na pewno 
Lista zgłoszonych:
1. Torgill
2. Frost
3. Kuman
4. Dymitr
5. p.Morrok
6. Thomas
7. Maryś
8. Sobieś
9.
10.
??
1. Torgill
2. Frost
3. Kuman
4. Dymitr
5. p.Morrok
6. Thomas
7. Maryś
8. Sobieś
9.
10.
??
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2009, o 15:42 przez Dymitr, łącznie zmieniany 2 razy.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
musisz dostać bonus za atak z tyłu do CR - chyba jasna klaryfikacja.
a czy przeżyjesz FIsting czy nie...różnie bywa. Vandersexxxxxx dla fanów Eurotripa
a czy przeżyjesz FIsting czy nie...różnie bywa. Vandersexxxxxx dla fanów Eurotripa
A można udekorować w odpowiednie barwy oddziały, które już mają hatred albo frenzy a jeśli tak, to czy dostaną je podwójnie?
Fisting!Dmtrij pisze:musisz dostać bonus za atak z tyłu do CR - chyba jasna klaryfikacja.
Ostra zabawa! jak sama nazwa wskazuje zresztą Za każdy "wjazd z tyłu" (szarża od tyłu - TYLKO SZARŻa, nie następne tury HtH) dostajemy 100 VP - pokażcie kto tu jest Zed'em a kto Pokrakiem!
wiem, że jest6em upierdliwy, ale wskaż mi, gdzie tu jest klaryfikacja co do 5 US ;>
Super pomysły na scenariusze, które świetnie się udały
najlepszym przykładem może być ósemka "gralli śląska" która dzięki frenzy i hate zafundowała chaos knightom 24 ataki z przerzutami (nie było co zbierać) 
poza tym after party też było całkiem całkiem
ogólnie naprawdę udana niedziela...
poza tym after party też było całkiem całkiem
A kiedy jakoweś wyniki zostaną ogłoszone? 
Zapodaje wyniki:
1. Szawica 50
2. Marys 47
3. Frost 43
4. Torgill 31
5. Morrok 30
6. Kuman 27
7. Sobieś 27
8. Dymitr 24
9. Thomas 14
10. Skubi 7
Dzięki za fajny turniej i bro po
1. Szawica 50
2. Marys 47
3. Frost 43
4. Torgill 31
5. Morrok 30
6. Kuman 27
7. Sobieś 27
8. Dymitr 24
9. Thomas 14
10. Skubi 7
Dzięki za fajny turniej i bro po
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2009, o 08:59 przez Marys, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja myślę, że "bro po" powinno być stałą tradycją turniejową