Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na Euro
Tak dla porównania. Nie wiem czy skład 2009 jest ostateczny, ale załóżmy.
Team Germany 2008
Andreas "Doomham" Luecken
Boris "bogrim" Grimm
Christian "snakeline" Treu
Daniel "sith-park" Blagojevic
Team Germany 2009
Markus "Raven" Helmes (Captain)
Gerd "Kah-thurak" Kochem
Florian "Blackrose" Platte
Sito "Kasimir" Vatthauer
Pozostałych 4 graczy grało rok wcześniej więc ich wykreśliłem. W tym roku połowa składu jest inna, wraz z kapitanem.
Niemcy to mistrzowie, ale wymienili połowę teamu. Może zmiany tutaj to normalna sprawa ? hmm
Team Germany 2008
Andreas "Doomham" Luecken
Boris "bogrim" Grimm
Christian "snakeline" Treu
Daniel "sith-park" Blagojevic
Team Germany 2009
Markus "Raven" Helmes (Captain)
Gerd "Kah-thurak" Kochem
Florian "Blackrose" Platte
Sito "Kasimir" Vatthauer
Pozostałych 4 graczy grało rok wcześniej więc ich wykreśliłem. W tym roku połowa składu jest inna, wraz z kapitanem.
Niemcy to mistrzowie, ale wymienili połowę teamu. Może zmiany tutaj to normalna sprawa ? hmm
Nie pisz mi co robię, a co nie, bardzo Cie proszę. Prawdą jest, że Diuka nie było na Euro. Prawdą jest też, że absolutnie nie możesz byc pewnym co Malal robił, a czego nie robił. I to jak ktos dobrze gra w warhammera, nie jest zadnym miernikiem tego, jaka jest osobą. A jak zapewne wiesz, najlepszymi dowódcami nie zawsze byli taktyczni geniusze, tylko Ci których szanowali podkomendni, a Dębek z tym akurat nie ma żadnego problemu.Jankiel pisze:Bo traktujesz to, co napisał Barbara jako prawdę objawioną.
Nieprawdą jest, że na Duka nikt by nie zwrócił uwagi. Nieprawdą jest też, że Malal kupczył stanowiskami. Chyba, że nie kupczenie nalezy utożsamić z kupczeniem nieudolnym.
Pewnie, zwycięzca ligi i osoba zajmująca miejsca w czołówce od wielu lat, grająca chyba wszystkimi armiami to bardzo słaby materiał na kapitana.Nie rozumiesz po polsku ?! Hombre ! I Ty chciałeś być kapitanem naszej drużyny na Euro?!
Muszę przyznać, że każdy kolejny post w temacie o Euro tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że od początku miałem rację dystansując się od tego jak tylko mogłem.
A licky boom boom down!!!
Wzajemne obrzucanie się błotem nic nie zmieni... każdy kandydat wykonał jakieś ruchy by zostać wybranym (to uważam za absolutnie normalne zachowanie). Kapitan jasno powiedział że top3 nie pojedzie bo nie była grzeczna
, Crus, Barb, Shino etc. jak będą potulni to może się dostaną. Za top3 przemawiają twarde liczby (wyniki masterów, średnia itd. - ciekawe wnioski mozna wycigąnąć porównując sumę zdobytych punktów z liczbą zaliczonych turnieji taki wskaźnik skuteczności) - ale NIE MA TO ZNACZENIA. Kapitan został wybrany i ponosi pełną odpowiedzialność za wynik. Polska ma na tyle dobrze wytrenowanych graczy że nawet konstruując reprezentacje z osób z poza top 20 może powalczyć o wynik, czy z najlepszymi ?. We'll see.
Opowieści o toksycznym wpływie Malala, knowaniach Robsona czy złym Darku to drobnostki, takie listki figowe. W pełni rozumiem stanowisko Dębka (mówie całkowicie bez złośliwości), chłopaki chcą się sprawdzić, wybiorą taki skład jak będzie im pasował w sposób który uznają za słuszny i biorą za to pełną odpowiedzialność, Polska reprezentacja ma duże szanse bo battlowych wyrzynaczy u nas nie brak
i tyle... cała reszta to bicie piany...
pozdrówki,
Żaba
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Opowieści o toksycznym wpływie Malala, knowaniach Robsona czy złym Darku to drobnostki, takie listki figowe. W pełni rozumiem stanowisko Dębka (mówie całkowicie bez złośliwości), chłopaki chcą się sprawdzić, wybiorą taki skład jak będzie im pasował w sposób który uznają za słuszny i biorą za to pełną odpowiedzialność, Polska reprezentacja ma duże szanse bo battlowych wyrzynaczy u nas nie brak
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pozdrówki,
Żaba
Skończcie z tym flejmem.
Dębek zaproponował najbardziej obiektywny sposób wybrania reprezentacji w historii polskiego składu na ETC. Tyle w tym temacie - wszelkie dociekania czemu tak się stało są totalnie z dupy i nie mają wpływu na obecną sytuację.
Cieszyć się należy, że kroki w kierunku wyłonienia składu zostały już podjęte.
Gratuluje jaj i postawy Dębkowi, pozdrawiam
Furion
ps. @Fisch już w tę presję nie wciągaj całego sztabu wyborczego![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dębek zaproponował najbardziej obiektywny sposób wybrania reprezentacji w historii polskiego składu na ETC. Tyle w tym temacie - wszelkie dociekania czemu tak się stało są totalnie z dupy i nie mają wpływu na obecną sytuację.
Cieszyć się należy, że kroki w kierunku wyłonienia składu zostały już podjęte.
Gratuluje jaj i postawy Dębkowi, pozdrawiam
Furion
ps. @Fisch już w tę presję nie wciągaj całego sztabu wyborczego
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Sądzę, że flejm byłby mniejszy gdyby ten rewelacyjny system wyboru został ujawniony... jeśli system jest taki sprawiedliwy to niech uczestniczą w nim wszyscy zainteresowani, najlepsi się i tak obronią... Jeśli nie to po co ta farsa ?... Prawda jest taka, że Ci którzy nie dostali się nigdy na Euro bardzo chcą się wykazać... i bardzo dobrze, mają prawo, a jak jest motywacja to są wyniki. Tylko bez hipokryzji proszę o najsprawiedliwszym systemie na ziemi
już jedno Prawo i Sprawiedliwość starczy. Wszyscy doskonale wiedza jak skład wyglądałby w wypadku wygranej Malala, tak samo jest z Dębkiem - a że Malal słabo się postarał to nie zagra
Jesteśmy dużymi chłopcami, znamy reguły tej gry, udowadnianie wyższości moralnej jest zbędne... czas pokaże...
pozdrawiam,
Żaba
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
pozdrawiam,
Żaba
Chyba nie ma co się podliczać i na siłę czegoś udawadniać, jestesmy wszyscy oprócz Malala "dużymi chłopcami".
Żaba, system doboru składu z "top20 ligi bez trzech osób" jest jasny i równy dla wszystkich.
Myślę, że Debek po konsultacji z samymi zainteresowanymi napisze dokładnie co i jak.
Żaba, system doboru składu z "top20 ligi bez trzech osób" jest jasny i równy dla wszystkich.
Myślę, że Debek po konsultacji z samymi zainteresowanymi napisze dokładnie co i jak.
![Obrazek](http://i64.photobucket.com/albums/h176/swieta_barbara/WFB/Jezdzcy%20Hardkoru/banner.gif)
kubcio:
tylko tyle ode mnie.
jak już coś piszesz to nie kłam, (powtarzanie kłamstwa to też kłamstwo),Nie, pisze o tym, że kupczyliście nieudolnie i że nie zwrócilibyście uwagi na Duka, Kielona i twórce postu
tylko tyle ode mnie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- 4 karabiny
- Beast from the East
Czy was kurwa pojebało???
Co to kurwa jest?. Kampania do PE ? ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)