Dni Fatnastyki 16-17 maja - Wrocław
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Dni Fatnastyki 16-17 maja - Wrocław
mam pytanie do organizatora .. czy w boch lord doombull może używać też inne magiczne przedmioty niz tylko bronie ( tak jak jest to w bp ) bo jak tak to letko słabo :/ bo nawet mutacji nie wezme modle sie o zmiane tego
jeżeli turniej jest imprezą z zasadami Master Blaster'a to niestety jedyne co mozesz dać doombullowi to uśmiech ta mordce i jakąs magiczną broń
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
no i mutacje
- BoCh : Beast Heard „składa” się zawsze w szeregi złożone z pięciu modeli. Dostępne są Chaos Mutation, jedna na model, za wyjątkiem „Hellshriek mutation”, Dostępne są przedmioty z Hordes of Chaos.
wstrentny ty ty dminitrze
- BoCh : Beast Heard „składa” się zawsze w szeregi złożone z pięciu modeli. Dostępne są Chaos Mutation, jedna na model, za wyjątkiem „Hellshriek mutation”, Dostępne są przedmioty z Hordes of Chaos.
wstrentny ty ty dminitrze
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
jak jednio dniowy to postaram sie być
JEDNODNIOWY?!?!?!?!?!? no nie no kur.....to ja juz wolne sobie zalatwilem ponad miesiac temu,nakupilem jakies %y, spac po nocach od tygodnia nie moge,jesc zreszta tak samo , nie moglem sie doczekac tego turnieju a tu jakas chu...... jednodniowa z tego wyszla....
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, o 13:25 przez frost71, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo miła wiadomość
Dzięki temu będzie czas by pograć w planszówki i wziąć udział w czymś jeszce
Szkoda tylko, że informacja pojawiła się tak późno.
Proponuje uaktualnienie wrzucić na stronę DF, bo zarówno plan gier bitewnych jak i regulamin trochę się różni.
Dzięki temu będzie czas by pograć w planszówki i wziąć udział w czymś jeszce
Szkoda tylko, że informacja pojawiła się tak późno.
Proponuje uaktualnienie wrzucić na stronę DF, bo zarówno plan gier bitewnych jak i regulamin trochę się różni.
@Frost - nie zostaje, ale na mnie liczyc zawsze można:)/sprawdz PM
BTW> przypominam że dziś spotkanie w Liverpoolu'u, gdyż jeden z naszych kolegów opijać z nami chce urodziny:P
BTW> przypominam że dziś spotkanie w Liverpoolu'u, gdyż jeden z naszych kolegów opijać z nami chce urodziny:P
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
id2983
a numerów do orgów (jest jeden) nie mam niestety, ale bedzie dziś z nami pił wiec zawsze mozesz zdąrzyć przed północną:P:P:P
przystanek 7 RENOMA, i juz wiadomo:P we współnym wejściu z Haggisem i D.H Podwale
a numerów do orgów (jest jeden) nie mam niestety, ale bedzie dziś z nami pił wiec zawsze mozesz zdąrzyć przed północną:P:P:P
przystanek 7 RENOMA, i juz wiadomo:P we współnym wejściu z Haggisem i D.H Podwale