Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
- 4 karabiny
- Beast from the East
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
WAŻNE
Zaszła pewna zmiana.
Wynajęliśmy korytarz, ale czterdziestkowcy w tym samym czasie załatwili z inną osobą pożyczenie naszych blatów, ponieważ mają swoje DMP.
W związku z tym turniej zostaje przeniesiony na 16 maja (sobota)
Nadal prosimy o głosowanie nad formatem turnieju.
Równocześnie informujemy, że turniej Shina odbędzie się 23, więc w tej chwili już nic z niczym nie powinno kolidować.
Pozdro
Zaszła pewna zmiana.
Wynajęliśmy korytarz, ale czterdziestkowcy w tym samym czasie załatwili z inną osobą pożyczenie naszych blatów, ponieważ mają swoje DMP.
W związku z tym turniej zostaje przeniesiony na 16 maja (sobota)
Nadal prosimy o głosowanie nad formatem turnieju.
Równocześnie informujemy, że turniej Shina odbędzie się 23, więc w tej chwili już nic z niczym nie powinno kolidować.
Pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
A mów se! I tak już wszyscy wiedzą, zresztą to już stało się legendą. A legęda stała się mitem...
Poczekaj cfaniaku do tegorocznego drakonu! Teraz bedziemy pili z kielonów i nie będziesz mógł cieciu udawać, że pijesz i zobaczysz jak Cie zniszcze. Będziesz się lizał z Andrzejem, już moja w tym głowa!!
Poczekaj cfaniaku do tegorocznego drakonu! Teraz bedziemy pili z kielonów i nie będziesz mógł cieciu udawać, że pijesz i zobaczysz jak Cie zniszcze. Będziesz się lizał z Andrzejem, już moja w tym głowa!!
yhy tylko ty do picia z kieliszków nie dotrwasz, bo albo zarzygasz przedział w pociągu i usuniesz się w mrok, albo Andrzej zgarnie cie na swoją meline i tam to cie on dopiero przeru**a, a nie tylko te figle na plaży co robiliście o tyle powiem !
ty moją dupe widzisz tylko jak sram na ciebie więc może przez moment jest brudna
a andrzeja to widziałeś tylko lage po ziemie podobno ! pozatym teraz na publicznym forum mówisz żul a tak pamiętam jak dziś, upalny czwartek środek lipca plaża w Sopocie krzyczy Kuba : Andrzejku mój ty żuleuł ! kochaj mnie od tyłu .
Tak było osoby które były tego samego feralnego dnia na plaży potwierzą ! o i koniec tematu z mojej strony
a andrzeja to widziałeś tylko lage po ziemie podobno ! pozatym teraz na publicznym forum mówisz żul a tak pamiętam jak dziś, upalny czwartek środek lipca plaża w Sopocie krzyczy Kuba : Andrzejku mój ty żuleuł ! kochaj mnie od tyłu .
Tak było osoby które były tego samego feralnego dnia na plaży potwierzą ! o i koniec tematu z mojej strony
- marcus_cheater
- Oszukista
Matury są przed turem...:p
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Ja nie mówię, że źle. Tylko poprawiam przedmówcę. Dla mnie to bardzo dobrze, bo może nawet i ja się wybiorę.
P.S. Jestem za A.
P.S. Jestem za A.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Trzeba było zdecydować samemu, to byście nie musieli przekonywać do c..
Generalnie sporo osób wybiera się do Białegostoku i fajnie by było przetestować rozpiskę.
Generalnie sporo osób wybiera się do Białegostoku i fajnie by było przetestować rozpiskę.
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane