Różne różności by Niko (PMotM Ogrowy BSB - więcej fotek)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Re: Różne różności by Niko (slayerzy)

Post autor: Niko »

Dawno nic nie wrzucalem, co nie znaczy ze nic nie pomalowalem... bez rewelacji... moj chaos do grania ale mam nadzieje ze komus sie spodoba albo w jakis sposob zainspiruje :wink:
Tym razem nie ja robilem fotki, aparat i fotograf znacznie lepis niz poprzednio ale niestety tym tazem nie dopisalo swiatlo :?

Na poczatek 2 oddzialy psow... powiem szczerze ze jestem bardzo mile zaskoczony tymi figurkami samymi w sobie... i tym jak mi wyszly (tak wiem maja wstretne szpary na grzbietach :| )

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rycerze nurgla... muzyk i sztandar...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

i na koniec wojownicy z magiem i palanquinem ktorego juz pokazywalem...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

wiekszosci z tych rzeczy malowana w ostatnim czasie w pracy... sztandarowy warriorow malowany jakies 5lat temu i niestety polamal sie top co widac :| kilka figurek jest nie domalowanych badz ma nie wykonczone podstawki ale mam nadzieje ze kiedys to wszystko dokoncze...

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

lepiej wyglądają na żywo

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

morgan10005 pisze:lepiej wyglądają na żywo
jak wiekszosc figurek... :wink:

a na zywo bedzie okazja poogladac czesc z nich u was na turnieju 8go... bo wstepnie zamierzam ich tam zabrac :D

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo - są super !!! Ooo planujesz chaos zabrać :D Fajnie.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Modele całkiem fajne. Najbardziej mi się chyba podoba palanquin i konni warriorzy.

A na tym tronie od palanquina to by się przydała taka okrągła dziura w siedzisku. Tak dla podkreślenia nurglowego klimatu :wink:

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

mi osobiście podobają się i to bardzo płaszcze na worriorach

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Łukasz_ pisze:A na tym tronie od palanquina to by się przydała taka okrągła dziura w siedzisku. Tak dla podkreślenia nurglowego klimatu
nawet przez chwile o tym myslalem, w dodatku z dziury mial wylazic jeden z nurglinow... ale zrezygnowalem i jest jak jest :P
Kefas pisze:mi osobiście podobają się i to bardzo płaszcze na worriorach
nie tylko Tobie bo juz gdzies slyszalem ze sa fajne chociaz mi osobiscie wydaja sie najslabszym elementem :D

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Psu z największą szczerbą na grzbiecie można by tam dokleić jakiś wbity topór :D Malowanie łoriorów imho b. spoko, podobają mi się jadowicie zielone zacieki na tarczy jednego z nich :)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Nie no piękna sprawa ;D =D>
Dla mnie bardzo fajnie. Warriorsi zacni ;) Pieski ładne rozjaśnienia futerka mają.

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Dawno nic nie pokazywalem i tak mnie jakos dzisiaj naszlo... wiec wrzucam 2 herosow....
Fotki jak zawsze fatalne ale przy tym swietle i przy moim skillu nic lepszego nie zrobie, nawet mialem zrezygnowac ale skoro juz napstrykalem 100000 zdjec postanowilem wybrac te naj mniej fatalne :)

Tzeenchowy bsb pomalowany jeszcze w zeszlym roku... na ostatnim turnieju w Babicac zlecial ze stolu, poobijal sie i rozpadl na czesc #-o

Obrazek
Obrazek

I dwarfowa "heroinka" pomalowana w srode lub czwartek w pracy :) moze nie jest jakos rewelacyjna ale zakochalem sie w niej... i jezeli ktos bedzie dawal cos na PMOTM to i ja ja wystawie...

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, o 11:11 przez Niko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Oooo masz Helgę? Świetny model i dobre malowanie.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Królowa bene.Model obalający mit o brodatych krasnoludzkich kobietach.Co do sztandarku nice tylko czemu dysk taki skromniutki?

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Dzoooma pisze:Oooo masz Helgę?
no wiesz ja mam sporo roznych rzeczy :)
grabz pisze:Co do sztandarku nice tylko czemu dysk taki skromniutki?
zasadniczo taka koncepcja... poczatkowo mial byc mniejszy i ciemniejszy ale w rezultacie zdecydowalem sie na "duzy" i jasniejszy... nie jest to do konca to co chcialem osiagnac ale bardziej mi sie podba od wiekszosci dyskow jakie widzialem... nie lubie tych przekombinowanych i tyle

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ja używam zamiast wstrętnych dysków pięknych screamerek i ten bsb na screamerce wyglądałby prześlicznie...

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Naprawdę fajna Ci twarz Helgi wyszła, wygląda sympatycznie, a nie jak jakaś stara wiedźma. Kiedyś też ją malowałem i nie udało mi się uzyskać takiego efektu (znaczy wyszła stara wiedźma ;) ).

PS: Helga była przerabiana (młot zamiast topora)?
Vae victis!

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Legion pisze:Naprawdę fajna Ci twarz Helgi wyszła, wygląda sympatycznie
damn to jak ta Twoja musiala wygladac? :P ja sie swojej boje jak patrze jej na twarz :D
Legion pisze:PS: Helga była przerabiana (młot zamiast topora)?
i skrzydla zamiast rogow 8) taka koncepca armi... u mnie wszyscy (poza slayerami) maja mlotki, i tylko kowal na kowadle ma rogi, cala reszta skrzydla...

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Krecik... jeszcze nie skonczony a fotki robione telefonem w pracy ale to ostatnia okazja zeby cos pstryknac bo dzisiaj jedzie do swojego wlasciciela ktory sam go dopiesci... do zrobienia jest ogon i wykonczenie lap, ewentualnie jakies bajerki ale to juz nie ja bede robil... ogolnie jestem zadowolony chociaz oczami wyobrazni widzialem cos bardziej epickiego a na dodatek w trakcie robienia okazalo sie ze zwiekszyla sie podstawka z 50/50 na 60/100 :P poczatkowo ledwo sie miescil a teraz ma spory zapas no ale trudno...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Bardzo Podły
Warzywo

Post autor: Bardzo Podły »

Fajna abomka
Rzucam demony, są dla szmat...
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

naprawdę fajne, jedyne co mi się trochę nie podoba, to głowa z drugiego zdjęcia, jakaś taka chomikowata
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Kret zapowiada się naprawde niezły. Nie szukają u Ciebie w pracy kogoś? :P
Obrazek

ODPOWIEDZ