Dziwadło Elfie, format MB
Re: Dziwadło Elfie, format MB
Bardzo prosty patent na tę rozpę to kometa, czy black horror, czy inne czary których hotek nie rusza. TK niszczą to w CC. Hellcanon i klopa też może zrobić swoje. Dla moich WE antymagicznych rozpa raczej nie do pojechania, ale remis można raczej łatwo wyciągnąć.
pozdro
pozdro
dwukrotnie biłem sie z WoCh, jedna hellena zastrzelona druga zaklepana. bardziej drażniły mnie czary typu vermintide czy ta nurglowa katapa.
@scimi wybacz, ale jak nie rzucił dublrtu to mam MR3 jeżeli mimo to mu się udało - gratz, tyle szczescia to ma sie raz w życiu:P
Meter wrzucił mi Infernal Gateway w ten oddział!
rzucił dublet, na miscaście 9 przesunął o D3 i 12! ilość hitów 2
siła...pierwsza kosc 6 (ja załamka, koniec bitwy - to zawsze sie tak dzieje:P)
druga...długo sie toczy i ....1
zabił jednego shada
@scimi wybacz, ale jak nie rzucił dublrtu to mam MR3 jeżeli mimo to mu się udało - gratz, tyle szczescia to ma sie raz w życiu:P
Meter wrzucił mi Infernal Gateway w ten oddział!
rzucił dublet, na miscaście 9 przesunął o D3 i 12! ilość hitów 2
siła...pierwsza kosc 6 (ja załamka, koniec bitwy - to zawsze sie tak dzieje:P)
druga...długo sie toczy i ....1
zabił jednego shada
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
@alister ty mi tu nic nie balansuj juz prosze
@saurus, 100% racji komety i kamyki robia im krzywde, jedyna szansa to to ze zacznę i kamyki jedne odstrzelę a poźniej sie zobaczy;D
@saurus, 100% racji komety i kamyki robia im krzywde, jedyna szansa to to ze zacznę i kamyki jedne odstrzelę a poźniej sie zobaczy;D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ha ha ha.....Tk dostaje w pierdziel aż miło....ostatnio grałem na turze Death Starem i charioty zadawszy impakty rozlecialy się nie zadając innych obrażeń, Tomb Guardzi zaatakowali co prawda wężykiem więc biłem się tylko z Królem, ale gdy on poległ (co mnie kosztowało paru bohaterów ) a Black Guardzi zaataakowali ów wężyk od boku to i TG się sypnęli...znaczy jeden jakoś się ostał...moim zdaniem TG mają przewalone z Death StaremTK niszczą to w CC.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Crane...
już ci to tłumaczyłem, że przyfarciłeś wtedy i tyle. Wężyk z Kingiem na przedzie powinien ci wessać ten oddział....
zresztą się chyba zwałowałem wtedy...
ps. Shino jestem straszną plewą nic mi w tej bitwie nie wyszło
już ci to tłumaczyłem, że przyfarciłeś wtedy i tyle. Wężyk z Kingiem na przedzie powinien ci wessać ten oddział....
zresztą się chyba zwałowałem wtedy...
ps. Shino jestem straszną plewą nic mi w tej bitwie nie wyszło
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no to by była już dobra odpowiedz
Można zrobić tak.
Cała ekipa taka sama tylko:
Master zamiast ring of darkness dostaje pedanta i soulrendera.
Jeszcze inna rozkmina.
Zamiast lorda wchodzi duża magiczka ze scrollem ( na przypadkowy mega czar ), hotekiem i terrorem. Lord jest ok, ale przy takiej ilości assasinów, hagi i małego mastera zabijake za dużo nie wnosi do składu. W zamian mamy 4 kości w puli i resztę taką samą.
Jeszcze inna rozkmina.
Zamiast lorda wchodzi duża magiczka ze scrollem ( na przypadkowy mega czar ), hotekiem i terrorem. Lord jest ok, ale przy takiej ilości assasinów, hagi i małego mastera zabijake za dużo nie wnosi do składu. W zamian mamy 4 kości w puli i resztę taką samą.
-
- Wałkarz
IMO rozpa beznadziejna
nic w niej ciekawego nie ma...
byle jaki pocisk cię już boli.
nic w niej ciekawego nie ma...
byle jaki pocisk cię już boli.
Mi sie nie podobaja te pomysłyXet pisze:Można zrobić tak.
Jeszcze inna rozkmina.
Kolęś jesteś beznadziejny....nic w niej ciekawego nie ma...
33 shadow 2 masterów dred na piechote wichka bsb 4 assasinów!
i ty mówisz że nic ciekawego...
nie mam pytań
a ja jestem poważnie przekonany że bez scrolli jest ok, od komety uciekne, najwyżej nie strzelając... tylko czym tu się przejmowac... kometa zabije mi 5 shadów? puff... co do black horror, hmmm tu juz chyba targetujesz oddział więc hotekiem go