WojtasU freestyle

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Stawiam na kitsha byłem przy jego kilku freestylach. Teraz oglądnalem sobie free wojtasa....IMO kiczu powinien dac rade. Ogólnie w sumie z całym szacunkeim ale nic nadzwyczjanego, u nas w parku kilka lat temu bywały naprawde rzeźnie :P

Pozdro

p.s. Kiczu miałeś juz nie dawac na free czy mi sie wydaje ? :P

Awatar użytkownika
khain
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: khain »

Huh imo bedzie Battle on WFB Rhymes 2k7 BiAAATCH! :P Moze nagramy plyte i zarobimy kupe kasy potem trasy z eminemem ! :U Ja chce byc w managemencie jako ze to moj pomysl :D
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Nie ma ch** we wsi, jadę na Krakon! Nawet mimo tego, że mi w środku sesji wypada. Muszę to zobaczyć i usłyszeć! :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Kiczu vs Wojtas oj oj bedzie sie dzialo ;) Przyjmuje zaklady :D

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

rekord zostal podibty na bzyliszku 2005, kiedy to "Rymy w akustycznym kiblu" (jak zapamiętała to historia) trwały nieco ponad 40 minut
malo slyszales szafciu... pewnego razu na imprezce u buhaja chlopaki puscili bicik z kompa, i nawijali ze 2h na zmiane... nawet owczesny prezes kura dorzucil ze dwa wersy - a glowe dam ze takich imprez bylo wiecej 8)

WOJTASU
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: WOJTASU »

buheheh wlasnie siedze w robocie i przegladam z nudow forum a tu prosze jaki temat :D generalnie jak zobaczylem ten filmik to niewiedzialem czy mam sie smiac czy plakac-nie chodzi tylko o jakosc,ale mimo to milo widziec pozytywne opinie. bitwa-zawsze chetnie :D tylko nie wiem jak to bedzie z kraconem :? wszystko zalezy od moich egzaminacyjnych freestyle'i :wink: ale jak nie dzis to jutro-wyzwanie przyjete 8) a co do wbw-half szykuj sie na after party po finale! :wink:

ODPOWIEDZ