Konwersje

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

Re: Konwersje

Post autor: Wiewior-lbn »

witam
czy moze ktos zrobic fotke nowym SKAVEN STORMVERMIN i nowym SKAVEN CLANRATS, najlepiej przy starych clanratach, chce ich skonwertowac na hobgoblinów , tylko nie wime jak duzi są.
pozdrawiam
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Wielka prośba: czy ktoś posiadający już nowy dzwon mógłby go pomierzyć (długość, wysokość, szerokość, średnica dzwonu i kół)? Planuję zrobić własne modele pieca i dzwonu, więc wymiary by się przydały do mojego projektu. Nie pogardziłbym też fotkami z różnych perspektyw na rzeczony model.

A tak przy okazji to czy totalna samoróba wzorowana na oryginalnym modelu, obwieszona różnymi bitsami (oczywiście ze smakiem) będzie uznawana na turnieju za proks, czy za konwersję?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

dzwon wychodzi 21 :roll:
obecnie nie ma go w sprzedaży

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Myth pisze:A tak przy okazji to czy totalna samoróba wzorowana na oryginalnym modelu, obwieszona różnymi bitsami (oczywiście ze smakiem) będzie uznawana na turnieju za proks, czy za konwersję?
Na pewno nie jako proks, choć nie zawsze możesz liczyć w takim przypadku na pkt. za konwersje.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Cóż, skoro drugi rzut figurek mamy już za sobą, to ponawiam pytanie o wymiary pieca i dzwonu, pomóżcie proszę, bo potrzebuję to na potrzeby klubowej kampanii ;-)

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

http://www.youtube.com/watch?v=N1Y3cUDZ1K8

nie kupujcie furmanek, zresztą całą armię da radę ulepić i posklecać z odpadków, nie mam racji? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

FIgurka dzwonu jest za fajna zeby jej nie kupowac :) ja planuje kupic dzwon i jeden zrobic orginalny a z pozostalych czesci plus Balsy zrobic furmanke :) jak tylko wykonam te modele to wrzuce fotki zeby pokazac jak wyszlo :)

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Zbik666 pisze:FIgurka dzwonu jest za fajna zeby jej nie kupowac :) ja planuje kupic dzwon i jeden zrobic orginalny a z pozostalych czesci plus Balsy zrobic furmanke :) jak tylko wykonam te modele to wrzuce fotki zeby pokazac jak wyszlo :)
Też planuję kupić box Fumance dla samego pieca, bo rzutem na taśmę kupiłem 6ed. metalowy dzwon, gdyż wcześniej nie grałem na nim. ;)
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

mój kandydat na abominatora zaklepany lol... nie będzie łatwo to przekonwertować na potrzeby ale czego nie zrobi master mutator dla swojej futrzastej armijki ;)

oto moja przyszła poczwara z gór: http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod340015a

niech ja tylko się dowiem na jakiej podstawce zaiwania!

kanister
Chuck Norris

Post autor: kanister »

Jak zobaczyłem to tydzień temu to też od razu pomyślałem że zrobię z tego abominację. :) Podstawka to 100mm długości i około 75mm w najszerszym miejscu, ciężko będzie to upchnąć na podstawce 50x50.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

a to już na bank wiadomo że na pięćdziesiątkach abo jeździ?

kanister
Chuck Norris

Post autor: kanister »

Tak.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

GW wydało faka? czy to przykazanie od ls? ;)

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

faka żadnego nie było, podstawka jest dalej 'dowolnej' wielkości
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Pociesza fakt, że usunęli stare FAQ skavenów ze strony, czyli przygotowują się do zamieszczenia nowego, może dostaniemy "prezent" na święta? :lol2:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

LS wydało dekret że jest 5x5, generalnie jeżeli BP nas nie zetnie z dwóch abomek, to robie z Trygona drugą :D

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

mam nadzieje ze gw wyda faka i ls bedzie musialo sie poprawic...

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

mam nadzieję że pozostanie podstawka 50x50, bo inaczej abominacja straci troszeczke. Już wole upychać tego potwora na 50 niż żeby łatwiej armaty ją kosiły, a latacze blokowały ruch ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Kefas pisze:mam nadzieje ze gw wyda faka i ls bedzie musialo sie poprawic...
tez mam taka nadzieje... abominacja mogaca biec tyko na wprost :D

ODPOWIEDZ