Pre DMP Wrocław 23.08.09 - 2250 pts
Re: Pre DMP Wrocław 23.08.09 - 2250 pts
Pewnie jak zwykle około 18-19. no ale jest jeszcze TA czwarta bitwa, proponuję Kalogródek:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
LISTA ZGŁOSZONYCH:
Maciej Molczyk R
Andrzej Bąk R
Dymitr R
Helkar R
Morrok R
Leszczu
Maryś
Malal
Paffeu
Koszo
Meter
Legnica 1
2
3
4
5
Kroto1
2
3
@Mor- wychodzisz z Dworca PKP i idziesz w kierunku Świdnicka/Piłsudskiego (z wyjścia głównego w lewo) i wsiadasz w tramwaj 6 albo 7 i jedziesz, aż ominiesz budynek, w którym był d.h.Kameleon. Jak bedziesz mial jakies problemy z trafieniem to dzwon 663129043
Maciej Molczyk R
Andrzej Bąk R
Dymitr R
Helkar R
Morrok R
Leszczu
Maryś
Malal
Paffeu
Koszo
Meter
Legnica 1
2
3
4
5
Kroto1
2
3
@Mor- wychodzisz z Dworca PKP i idziesz w kierunku Świdnicka/Piłsudskiego (z wyjścia głównego w lewo) i wsiadasz w tramwaj 6 albo 7 i jedziesz, aż ominiesz budynek, w którym był d.h.Kameleon. Jak bedziesz mial jakies problemy z trafieniem to dzwon 663129043
Ostatnio zmieniony 15 sie 2009, o 23:55 przez Morrok, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgłoszenie wysłane. O ile mi wiadomo wpadną jeszcze łącznie z Piotrasem 3 osoby z Krota jeszcze więc jakby można zarezerwować byłoby miło.
Mam nadzieje, że nie. Muszę wrócić do krakowa, a nie uśmiecha mi się pobyt o 24 na dworcu centralnym w krakowiePewnie jak zwykle około 18-19. no ale jest jeszcze TA czwarta bitwa, proponuję Kalogródek:D
Jedzie ktoś może pociagiem od strony katowic? Albo samochodem z tamtych okolic?
i dobrze!
tylko we wrocławiu nie ma wiekszych lokali:( chyba, żeby lokale w jakiejś szkole zrobic. jest na to pomysł. trzeba wyszukac jakiegos ogarnietego gimnazjaliste/licealistę, co by miał kolegów od grania w cokolwiek (szef ma grac w WFB) i niech cisnie dyrektorke zeby im udostepniała przestrzeń w niedziele by rozwijac zainteresowania
tylko we wrocławiu nie ma wiekszych lokali:( chyba, żeby lokale w jakiejś szkole zrobic. jest na to pomysł. trzeba wyszukac jakiegos ogarnietego gimnazjaliste/licealistę, co by miał kolegów od grania w cokolwiek (szef ma grac w WFB) i niech cisnie dyrektorke zeby im udostepniała przestrzeń w niedziele by rozwijac zainteresowania
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
mały update dla niezdecydowanych: jest już mało miejsc i nie ma zmiłuj się- 25 to ostateczny limit.
LISTA ZGŁOSZONYCH:
Maciej Molczyk R
Andrzej Bąk R
Dymitr R
Helkar R
Morrok R
Leszczu R
Meter R
Szymon Rapała R
Paweł Ziemianin R
Maryś
Malal
Paffeu
Koszo
Legnica 1
2
3
4
5
Kroto1
2
Janiszek
10 miejsc już zajętych na 100%
LISTA ZGŁOSZONYCH:
Maciej Molczyk R
Andrzej Bąk R
Dymitr R
Helkar R
Morrok R
Leszczu R
Meter R
Szymon Rapała R
Paweł Ziemianin R
Maryś
Malal
Paffeu
Koszo
Legnica 1
2
3
4
5
Kroto1
2
Janiszek
10 miejsc już zajętych na 100%
nie ma kontaktu z ludźmi z opola już? oni zawsze lubili przyjeżdżać do nas na turnieje.
te bretońskie fanaberie bywały ciekawe:D
ktoś chce się sprawdzić w środę (jutro) na ten sam format?
te bretońskie fanaberie bywały ciekawe:D
ktoś chce się sprawdzić w środę (jutro) na ten sam format?
Niestety muszę odwołać moją rezerwację - nie będzie mnie na turnieju ((
Dymitr - za "bretońskie fanaberie" masz na następnym turnieju challenge'a ;P
Dymitr - za "bretońskie fanaberie" masz na następnym turnieju challenge'a ;P