Nowy szeryf w mieście!

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: Nowy szeryf w mieście!

Post autor: Grolshek »

Ty nie jesteś zły... Jesteś po prostu niedobry !

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Yudokuno pisze:
Tomash pisze:
Yudokuno pisze:Tomaszu, czy ja jestem aż tak groźna? Przeca niespecjalnie wdałam Ci się we znaki :mrgreen:
A kto mnie uwiódł, w wyniku czego zebrałem wpierdol od Jankiela? ;)
:oops: ja? No co Ty? :mrgreen:
Nie moglem sie powstrzymac, nioch nioch nioch:
Tomash pisze:Alkohol to zło...
Właśnie policzyłem, że wciągnąłem coś w okolicach okrągłego litra...

Osoby pokrzywdzone (Jankiel i Yudo) przeproszę na PM i mam nadzieję, że uda się jakoś sprawę odkręcić. Nie jest fajnie mieć urwany film (i nie być sobą po prostu), a potem dzień później dowiadywać się co nabroiłem.
BTW, zejdźcie z Jankiela - jego reakcja jak na moje zachowanie (z tego do się dowiedziałem) była megalajtowa, powinien był sprać mnie na kwaśne jabłko.

Turniej był doskonały, szersza relacja jak wrócę do Wawy.

Ziomkiem roku jest 4 Karabiny (oraz jego rodzinka), który zaopiekował się mną, dzięki czemu dziś zdrowy mogę wrócić bezpiecznie do domu.

PS. Do wakacji nie piję...
PS2. Stachu, nic ponad mastera nie zaliczyłem. Na szczęście.
Tomash pisze:Uff, nareszcie w domu :D

Turniej był pro i prze. Cztery doskonałe bitwy w sobotę plus podwójny psioniczny (i wyczerpujący) challenge z Jasiem w niedzielę. Laikom mogłoby się wydać, że spaliśmy zmorzeni wódczanym snem, ale tak naprawdę napieraliśmy się mocami umysłowymi!

Nie mam jeszcze siły żeby pisać relacji :P W każdym razie z soboty na niedzielę miałem największy melanż od trzech lat, czyli bardzo pozytywnie. Raz na jakiś czas trzeba sobie zrobić taki reset ;)

BTW, alkohol to ZŁO - nie piję co najmniej do czerwca! Przepraszam wszystkich dotkniętych moim zachowaniem, dziękuję wszystkim którzy pomogli mi się ogarnąć - a najbardziej Karabinowi za przekimanie do dzisiaj i zaopiekowanie się tym zombie.

I jeszcze trzy słowa na zakończenie: BAŚKA MASZ WTUBY! Jesteś megawałkarzem, wkręciarzem, melanżownikiem, złym człowiekiem i fiutkiem brzydkim. Ogólnie 100% nienawiści i dedykuję Ci pierwsze 35 sekund tego utworu:
http://www.wrzuta.pl/audio/z0sW9lNgdv/0 ... a_krzyzowa

A tak poważnie: wkręt pierwsza klasa :D , najlepsze jest to, że mi faktycznie się takie akcje zdarzają po blackoucie. Dlatego tak łatwo dałem się wkręcić, od razu uwierzyłem i złapałem moralniaka. Nie wiem jak wpadłeś na wkręt akurat taki (bo np. w złapanie agresora po wódzie w życiu bym nie uwierzył, bo nigdy nie łapałem), ale zrobiłeś mnie mistrzowsko. Oczekuj rewanżu! :)

To kiedy następny master? :mrgreen:

Aha, dołączam się do głosu: DWA MASTERY DLA LUBLINA! :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ten jak pokazał że umie korzystać z wyszukiwarki ;)

Oraz: chyba czas ustawić "posts purge", który będzie wywalał tematy nieaktywne od roku lub więcej :twisted:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

To ide klepnac posta.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Dzięki za info, wywaliłem i zblokowałem temat.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Spoko loko, opowiadam te historie 2-3 razy do roku. Nie ucieknie.

what I've felt
what I've known
never shined through in what I've shown
never free
never me
so I dub thee unforgiven

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Nie no, nawet jak będzie purge (forumowa baza danych dostaje już trochę zadyszki) to oczywiście to się zarchiwizuje :D

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Nowy admin. Gratulacje!

Widzę, stara miłość nie rdzewieje. :D

Ja tą historie słyszałem już trzy razy, za każdym razem od kogo innego i na innym masterze. :D
Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

dobrze ze nie za kazdym razem w innej wersji i z innymi bohaterami w rolah glownych :lol2:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Pijany Jankiel próbował uwieźć Tomasha? 8) A Yudokuno nażygała sobie do ucha...
Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

do ucha? hmm... jak to mozliwe? musialo to byc chyba mistrzostwo akrobatyki :P
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

SexRocket pisze:do ucha? hmm... jak to mozliwe? musialo to byc chyba mistrzostwo akrobatyki :P
oj tam, oj tam... wystarczy się odpowiednio odwrócić. Widok jest zacny... :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

a wiec ma admina za nazyganie sobie do ucha :D

rzeczywiscie za takie cos tez bym dal adma :P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Duke miales nie pisac tego publicznie. Teraz wszyscy beda probowali nazygac sobie do ucha, zeby dostac admina, a nie jest to takie latwe do zrobiena :lol2: 8)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ziemko pisze:Duke miales nie pisac tego publicznie. Teraz wszyscy beda probowali nazygac sobie do ucha, zeby dostac admina, a nie jest to takie latwe do zrobiena :lol2: 8)
Ty to swojego chyba w chipsach trafiłeś

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Ja slyszalem, ze rozdaja za sms :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Z pomocy dla powodzian dostalem ;)

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Oj, jelonki! To nie ja sobie do ucha narzygałam. Ja byłam jedną z podziwiających ten fakt osób. Dlatego piszę, że widok zacny :D
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Nie mam pojęcia co musieliście jarać, ale takie coś to i ja chcę :lol2: :lol2: :lol2:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Kerim co prawda przywiózł jakiś specjał ze swoich rodzinnych stron, ale myślę że jednak bardziej winny był alkohol ;)

ODPOWIEDZ