Nowy szeryf w mieście!
Re: Nowy szeryf w mieście!
Ty nie jesteś zły... Jesteś po prostu niedobry !
- swieta_barbara
- habydysz
Nie moglem sie powstrzymac, nioch nioch nioch:Yudokuno pisze:Tomash pisze:A kto mnie uwiódł, w wyniku czego zebrałem wpierdol od Jankiela?Yudokuno pisze:Tomaszu, czy ja jestem aż tak groźna? Przeca niespecjalnie wdałam Ci się we znakija? No co Ty?
![]()
Tomash pisze:Alkohol to zło...
Właśnie policzyłem, że wciągnąłem coś w okolicach okrągłego litra...
Osoby pokrzywdzone (Jankiel i Yudo) przeproszę na PM i mam nadzieję, że uda się jakoś sprawę odkręcić. Nie jest fajnie mieć urwany film (i nie być sobą po prostu), a potem dzień później dowiadywać się co nabroiłem.
BTW, zejdźcie z Jankiela - jego reakcja jak na moje zachowanie (z tego do się dowiedziałem) była megalajtowa, powinien był sprać mnie na kwaśne jabłko.
Turniej był doskonały, szersza relacja jak wrócę do Wawy.
Ziomkiem roku jest 4 Karabiny (oraz jego rodzinka), który zaopiekował się mną, dzięki czemu dziś zdrowy mogę wrócić bezpiecznie do domu.
PS. Do wakacji nie piję...
PS2. Stachu, nic ponad mastera nie zaliczyłem. Na szczęście.
Tomash pisze:Uff, nareszcie w domu![]()
Turniej był pro i prze. Cztery doskonałe bitwy w sobotę plus podwójny psioniczny (i wyczerpujący) challenge z Jasiem w niedzielę. Laikom mogłoby się wydać, że spaliśmy zmorzeni wódczanym snem, ale tak naprawdę napieraliśmy się mocami umysłowymi!
Nie mam jeszcze siły żeby pisać relacjiW każdym razie z soboty na niedzielę miałem największy melanż od trzech lat, czyli bardzo pozytywnie. Raz na jakiś czas trzeba sobie zrobić taki reset
BTW, alkohol to ZŁO - nie piję co najmniej do czerwca! Przepraszam wszystkich dotkniętych moim zachowaniem, dziękuję wszystkim którzy pomogli mi się ogarnąć - a najbardziej Karabinowi za przekimanie do dzisiaj i zaopiekowanie się tym zombie.
I jeszcze trzy słowa na zakończenie: BAŚKA MASZ WTUBY! Jesteś megawałkarzem, wkręciarzem, melanżownikiem, złym człowiekiem i fiutkiem brzydkim. Ogólnie 100% nienawiści i dedykuję Ci pierwsze 35 sekund tego utworu:
http://www.wrzuta.pl/audio/z0sW9lNgdv/0 ... a_krzyzowa
A tak poważnie: wkręt pierwsza klasa, najlepsze jest to, że mi faktycznie się takie akcje zdarzają po blackoucie. Dlatego tak łatwo dałem się wkręcić, od razu uwierzyłem i złapałem moralniaka. Nie wiem jak wpadłeś na wkręt akurat taki (bo np. w złapanie agresora po wódzie w życiu bym nie uwierzył, bo nigdy nie łapałem), ale zrobiłeś mnie mistrzowsko. Oczekuj rewanżu!
![]()
To kiedy następny master?![]()
Aha, dołączam się do głosu: DWA MASTERY DLA LUBLINA!
Ten jak pokazał że umie korzystać z wyszukiwarki
Oraz: chyba czas ustawić "posts purge", który będzie wywalał tematy nieaktywne od roku lub więcej

Oraz: chyba czas ustawić "posts purge", który będzie wywalał tematy nieaktywne od roku lub więcej

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Dzięki za info, wywaliłem i zblokowałem temat.

- swieta_barbara
- habydysz
Spoko loko, opowiadam te historie 2-3 razy do roku. Nie ucieknie.
what I've felt
what I've known
never shined through in what I've shown
never free
never me
so I dub thee unforgiven
what I've felt
what I've known
never shined through in what I've shown
never free
never me
so I dub thee unforgiven
Nie no, nawet jak będzie purge (forumowa baza danych dostaje już trochę zadyszki) to oczywiście to się zarchiwizuje 

oj tam, oj tam... wystarczy się odpowiednio odwrócić. Widok jest zacny...SexRocket pisze:do ucha? hmm... jak to mozliwe? musialo to byc chyba mistrzostwo akrobatyki

...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

a wiec ma admina za nazyganie sobie do ucha 
rzeczywiscie za takie cos tez bym dal adma

rzeczywiscie za takie cos tez bym dal adma

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Duke miales nie pisac tego publicznie. Teraz wszyscy beda probowali nazygac sobie do ucha, zeby dostac admina, a nie jest to takie latwe do zrobiena

Z pomocy dla powodzian dostalem 

Oj, jelonki! To nie ja sobie do ucha narzygałam. Ja byłam jedną z podziwiających ten fakt osób. Dlatego piszę, że widok zacny 

...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Kerim co prawda przywiózł jakiś specjał ze swoich rodzinnych stron, ale myślę że jednak bardziej winny był alkohol