pzdr,
Ż.
P.S. ajajajaajajaajjaaaaaaaaaaa Kochnie nie bij już edytuję tego posta

P.P.S. użytkownik Żaba chciałby wszystkich przeprosić za publiczne umieszczanie treści godzących w podstawy moralności w polskiej rodzinie.

Moderator: Yudokuno
TrueSauruS PoweR pisze:Bo żeby grać na ofensie trzeba czuć klimat i mieć skilla, a nie zabijać statystyką 140'u boltów na ture.
a khorn jest głupi i śmierdzi kupą jak cały chaos
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
No coż... raz ma wozie raz pod wozemYudokuno pisze:a ja tam się nie będę przyznawać,ile zrobiłam punktów na DMP, bo to wstyd
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Żaba, misiaczku, ja się zemszczęŻaba pisze:Jankiel pokaż kto rządzi w domu![]()
pzdr,
Ż.
P.S. ajajajaajajaajjaaaaaaaaaaa Kochnie nie bij już edytuję tego posta!!!!
P.P.S. użytkownik Żaba chciałby wszystkich przeprosić za publiczne umieszczanie treści godzących w podstawy moralności w polskiej rodzinie.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.