Ale oczywiście w fazie przygotowań do EURO 2012 nikt nic nie zrobi bo się UEFA wkurzy.... i postraszy odebraniem mistrzostw.
W tej sytuacji trenerem może być ktokolwiek

pozdro
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Release the Przemcio!
Michaelius pisze:Smuda albo Kasperczak imho.
Grand Admiral Thrawn pisze: Yuby --> czy aby Kasperczak nie spuścił ostatnio Górnika do drugiej ligi?
Jak bym widział mój obraz rzeczywistości... 100% agree.Mauler pisze:NIe istnieje coś takiego jak "polska myśl szkoleniowa". Ostatni polski autor, który poważnie podszedł do tematu szkolenia drużyny i zawodnika indywidualnie to Jerzy Talaga. Napisał książkę w latach 70 (nie wierzycie - to link do aukcji http://allegro.pl/item713671434_pilka_n ... _spis.html ) i nic więcej do ter pory polskiego autora się nie ukazało w RP. Zanim dochowamy się polskiej myśli szkoleniowej, prezydent powinien zrobić coś jak Putin - wywalić całe PZPN na bruk. Po roku - dwóch może ukształtuje się zarząd menedżersko - biznesowy sprzyjający piłce. Na razie to piłce sprzyjają rodziny leśnych dziadów.
Ale oczywiście w fazie przygotowań do EURO 2012 nikt nic nie zrobi bo się UEFA wkurzy.... i postraszy odebraniem mistrzostw.
W tej sytuacji trenerem może być ktokolwiekNiech Smuda spróbuje, nic nie popsuje, może coś zbuduje. Niech pogoni tego Brożka drewnianego bo jak go pokazują w TV to mi się niedobrze robi .
pozdro