Skaveni a Balancing patch

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Re: Skaveni a Balancing patch

Post autor: GarG »

Matusz pisze:
Gremlin pisze:sciasgnij sobie booka w pdf`ie a nie zadawaj durnych pytań... znaczy z podstawowoych zasad.
Twój post jest durniejszy więc jeśli komuś miałbym zakazać pisania tutaj to byłbyś faworytem
No tak, łatwiej jest poprosić, aby ktoś wyłożył " kawe na ławe", aniżeli poszukać samemu. Tym bardziej, że źródło informacji ciężko znaleźć => google : 'skaven+armybook+pdf' .

Ponadto Mateusz czytaj ze zrozumieniem : ) , albo przynajmniej się postaraj.

-------
Napisane przez "Gremlin"
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

GarG pisze:
Matusz pisze:
Gremlin pisze:sciasgnij sobie booka w pdf`ie a nie zadawaj durnych pytań... znaczy z podstawowoych zasad.
Twój post jest durniejszy więc jeśli komuś miałbym zakazać pisania tutaj to byłbyś faworytem
No tak, łatwiej jest poprosić, aby ktoś wyłożył " kawe na ławe", aniżeli poszukać samemu. Tym bardziej, że źródło informacji ciężko znaleźć => google : 'skaven+armybook+pdf' .

Ponadto Mateusz czytaj ze zrozumieniem : ) , albo przynajmniej się postaraj.

-------
Napisane przez "Gremlin"
Jak kiedyś zaczynałem i ledwo wiedziałem co to wfb, to zadawałem takie pytania że aż mi wstyd teraz (dużo gorsze od robbba), ale pamiętam nadal kto mi wtedy pomógł (J.J.<- pozdrawiam) i powoli i mozolnie wyjaśniał co i jak

Jeśli nie masz cierpliwości do tłumaczenia to po prostu olej temat, myślę że ziomek nie z lenistwa jak sugerujesz ale po prostu z braku zrozumienia zasad zadawał te pytania.. sam przecież napisał, że:
Ok mam jeszcze pytanko jak do tej pory strzela latarka ? bo gdzieś wcześniej wyczytałem ze w losowym kierunku ? a z tego co wyczytałem to 8k6 " o sile altilery dice a jak jest z wybieraniem celu ?
czyli jak mniemam czytał zasady ale nie ogarnia za bardzo ocb..

no offence oczywiście
Pozdro

PS Bartek jestem, nie Mateusz :)

ODPOWIEDZ