Aha, nie wiązałbym bycia berserkerem z gorzałką

Niemniej ogólnie dobra robota.
Moderator: #helion#
Rota 1- fajneIvo pisze:Rota przykazań wojwnika
Oddział jest immune to psyhology? Albo coś związane z psyhologią.
Rota Świętego Szału Ulryka
Daje KB albo np. +1A albo +1 do hita i wounda
Rota Śmierci
Każdy model przed śmiercią "oddaje" swoje ataki
Rota Zwycięstwa
+d3 do CR
Doskonale Ismael wyjaśniłeś sprawę, niemniej jednak właśnie liczę na Waszą pomoc, - szczerze mówiąc to mniejsza o to kto tworzy ale co stworzymy. Ja się do tego tak zapaliłem że znajdę czas żeby to ogarniać a musicie wiedzieć że jest z tym trochę zachodu.ismael pisze:Dziękuję Wam za zaufanie, ale:
1. To projekt Czopka i niezbyt chce się mieszać. Z jego początkowych postów rozumiem, że sam chciał stworzyć jakiś Armybook i prosił tylko o pomoc - poddanie nowych pomysłów, wyrażenie swojego zdania o jego twórczości. Nigdzie nie napisał, że ma to być praca zbiorowa, jak Nasz poprzedni projekt. Temat jest mi bliski, gdyż gram za armię Ulryka i lubię te klimaty, dlatego zabrałem kilka razy głos. Część dalszych pomysłów odbiega jednak znacznie od tego, jak ja bym widział takiego Booka, więc tym bardziej nie jestem osobą właściwą do dalszego prowadzenia tematu. Sam pomysł uważam za bardzo ciekawy, zwłaszcza że w zamyśle praca ma mieć większy rozmach niż Nasza poprzednia (zdjęcia figurek, historia etc.). Dlatego właśnie chętnie pomogę, ale raczej w charakterze "widza".
pozdrawiam
-ism
To moja propozycja do myśliwych. Mogą być wykupywanie do każdego oddziału pieszego a za 26pkt do konnego? I może jeszcze na 3 myśliwych musi przypadać 10 warriors of UlrykIvo pisze:Myślę, że powinni kosztować około 16 pkt. Rzeczywiście powinni być jak detka (tzn. 3 cale od oddziału). Powinni byćw grupach max 3 osobowych, być w skimrishu, mieć longbow i nie mieć kary za strzał po ruchu. Jeśli oddział ma 2 zwiadowców porusza się bez przeszkód po trudnym terenie. Jeśli jednego to z karą wyłącznie 1/3 ruchu. Trzeci zwiadowca jest "zapasowy". Dzięki tej zasadzie przeciwnicy próbowaliby ich zabić .