Planktonowa galeria Flo

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Znacznie lepiej niż poprzedni model =D>

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

O kurcze. No i po mocniejszym wyciągnięciu wygląda o niebo lepiej :D
=D> =D>

Awatar użytkownika
Saito
Warzywo

Post autor: Saito »

No świetne krasie :) a jak na malowanie Pactrą to wprost genialne =D> miałem doczynienia z tymi farbami i delikatnie mówiąc są kiepskie. Czekam z niecierpliwością aż wrzucisz coś pomalowanego innymi farbami :wink:
Obrazek[br /]
Obrazek[br /]
Obrazek[br /]
Moja galeria :D 8 edition sucks!!!

Awatar użytkownika
Flo
Wałkarz

Post autor: Flo »

witam ponownie :)
teraz pokażę nieco fotek z konwersji jakie próbuje sobie w domu robić, gdyż z pieniędzmi na oryginalne modele ciężko.
Konwersje może nie najlepszej jakości ale z modeliny więcej nie jestem w stanie wycisnąć, a i źle się to maluje także nie są pomalowane jakoś zbyt dobrze.

1- król na tarczy :

Obrazek
Obrazek
Obrazek

2- żyrokopter

kolory bitsów
Obrazek
Obrazek
zapodkładowany, rozpoczęte malowanie
Obrazek
Obrazek

fotki robione telefonem, przy złym świetle.
Jak skończę malować będą lepsze fotki.
Na razie czekam na jakieś sugestie jakby tutaj jeszcze poprawić te modele

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

O kurcze! :shock:

Żyrokopter jest świetny!

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Żyrokopter ok, ale co do tych modelinowych ulepek to weź kurcze kup sobie chociażby poxilinę... Ja jakoś na niej cisnę, inny świat dosłownie niż modelina.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Szczerze mówiąc to mi ten, zyros przypomina trochę konstrukcje orków z 40k. Samemu wygląda fajnie ale do armii krasków jakos tak chyba średnio pasuje :?

Awatar użytkownika
Flo
Wałkarz

no wiem wiem, że modelina to zło...
Ale np poxilina strasznie mi się jakoś lepi do palców i sie troche odkształca, ale mama obiecała mi, że na gwiazdkę kupi mi green stuff ^ ^

a co do żyrokopterka to dosyć duży wyszedł, ale całkiem fajnie sie prezentuje. Faktycznie troche czterdziestkowo wyglada, ale postaram sie go jakoś klimatycznie pomalować, pododawać jakieś runy i może będzie dobrze :)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Żyrokopter zbyt przypomina nowoczesne helikoptery ;D
No co do green staffa, cały czas dla mnie to burżuazja, wolę sobie kupić za to boha, no ale poxilina coraz bardziej mnie irytuje, poprzez małe grudki ;/ Proponuję wodę na palce. Albo po prostu za długo rozrabiasz.

Awatar użytkownika
Flo
Wałkarz

dobra... kupiłem green stuffa ... :D

wyszło mi coś takiego ( znaczy to jeszcze nie skończone). W sumie jak na pierwszy raz kiedy robie figurkę sam od początku to chyba całkiem nieźle ( fotki telefonem więc jakość marna - na razie )

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Zapowiada się kozacko. Co do lorda i gyro to musze przyznac, że na żywo wyglądają lepiej niż na fotkach ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Yyy... Big Szacun :shock:

Ja nawet nie potrafię gołwy z GS-u zrobić :|
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

wszystko jest zajebiste, bez kitu
tylko tarcza pod lordem wygląda jak by miała futro. i żyr jak na moje oko za bardzo "trashowy"

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

To jest kilkukrotnie lepsze od tych modelinowych ulepek. A ilość szczegółów jak na coś pierwszego przeraża. Masz talent. Tylko wykrzesaj lepsze fotki.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Nie no dałeś tak duże foty ,że to szok :P Wydaje mi się ,że fajny ale zaczekam na większe fotki :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Flo
Wałkarz

dobra. skończyłem go rzeźbić
jestem niezadowolony tylko z ręki bo reszta mi się w miarę podoba

fotki dalej robione telefonem, ale może dziś ściągnę swoją kobietkę żeby mi porobiła dobre fotki ;]

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Grządka
Plewa
Kontakt:

Post autor: Grządka »

No No ziomku poziomku;D nieźle nieżle;D jeszce troche i Ty będziesz mógł ze swoim wąsikiem tak zrobić jak on;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Poczekam na więcej zdjęć robionych przez Twoją kobietę z różnych stron zanim napiszę coś więcej. Na razie tyle, że robi pozytywne wrażenie. Twarz fajnie Ci wyszła :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Nie ukrywam, że na mniejszych zdjęciach wyglądał na bardziej pro niż jest w rzeczywistości :wink: ale skoro to pierwszy Twój ulepek z GSu to jest świetny. Bardzo fajnie wyszła twarz, reszta też naprawdę spoko. W lewej ręce coś będzie trzymał? Jakaś faja albo cygaro mu tam pasuje :wink: Musze się koniecznie nauczyć lepić taką fajną brodę :)

ODPOWIEDZ