Planktonowa galeria Flo
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Znacznie lepiej niż poprzedni model
No świetne krasie a jak na malowanie Pactrą to wprost genialne miałem doczynienia z tymi farbami i delikatnie mówiąc są kiepskie. Czekam z niecierpliwością aż wrzucisz coś pomalowanego innymi farbami
witam ponownie
teraz pokażę nieco fotek z konwersji jakie próbuje sobie w domu robić, gdyż z pieniędzmi na oryginalne modele ciężko.
Konwersje może nie najlepszej jakości ale z modeliny więcej nie jestem w stanie wycisnąć, a i źle się to maluje także nie są pomalowane jakoś zbyt dobrze.
1- król na tarczy :
2- żyrokopter
kolory bitsów
zapodkładowany, rozpoczęte malowanie
fotki robione telefonem, przy złym świetle.
Jak skończę malować będą lepsze fotki.
Na razie czekam na jakieś sugestie jakby tutaj jeszcze poprawić te modele
teraz pokażę nieco fotek z konwersji jakie próbuje sobie w domu robić, gdyż z pieniędzmi na oryginalne modele ciężko.
Konwersje może nie najlepszej jakości ale z modeliny więcej nie jestem w stanie wycisnąć, a i źle się to maluje także nie są pomalowane jakoś zbyt dobrze.
1- król na tarczy :
2- żyrokopter
kolory bitsów
zapodkładowany, rozpoczęte malowanie
fotki robione telefonem, przy złym świetle.
Jak skończę malować będą lepsze fotki.
Na razie czekam na jakieś sugestie jakby tutaj jeszcze poprawić te modele
no wiem wiem, że modelina to zło...
Ale np poxilina strasznie mi się jakoś lepi do palców i sie troche odkształca, ale mama obiecała mi, że na gwiazdkę kupi mi green stuff ^ ^
a co do żyrokopterka to dosyć duży wyszedł, ale całkiem fajnie sie prezentuje. Faktycznie troche czterdziestkowo wyglada, ale postaram sie go jakoś klimatycznie pomalować, pododawać jakieś runy i może będzie dobrze
Ale np poxilina strasznie mi się jakoś lepi do palców i sie troche odkształca, ale mama obiecała mi, że na gwiazdkę kupi mi green stuff ^ ^
a co do żyrokopterka to dosyć duży wyszedł, ale całkiem fajnie sie prezentuje. Faktycznie troche czterdziestkowo wyglada, ale postaram sie go jakoś klimatycznie pomalować, pododawać jakieś runy i może będzie dobrze
Żyrokopter zbyt przypomina nowoczesne helikoptery ;D
No co do green staffa, cały czas dla mnie to burżuazja, wolę sobie kupić za to boha, no ale poxilina coraz bardziej mnie irytuje, poprzez małe grudki ;/ Proponuję wodę na palce. Albo po prostu za długo rozrabiasz.
No co do green staffa, cały czas dla mnie to burżuazja, wolę sobie kupić za to boha, no ale poxilina coraz bardziej mnie irytuje, poprzez małe grudki ;/ Proponuję wodę na palce. Albo po prostu za długo rozrabiasz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Aron_Banalny
- Masakrator
wszystko jest zajebiste, bez kitu
tylko tarcza pod lordem wygląda jak by miała futro. i żyr jak na moje oko za bardzo "trashowy"
tylko tarcza pod lordem wygląda jak by miała futro. i żyr jak na moje oko za bardzo "trashowy"
Nie no dałeś tak duże foty ,że to szok Wydaje mi się ,że fajny ale zaczekam na większe fotki
No No ziomku poziomku;D nieźle nieżle;D jeszce troche i Ty będziesz mógł ze swoim wąsikiem tak zrobić jak on;)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Nie ukrywam, że na mniejszych zdjęciach wyglądał na bardziej pro niż jest w rzeczywistości ale skoro to pierwszy Twój ulepek z GSu to jest świetny. Bardzo fajnie wyszła twarz, reszta też naprawdę spoko. W lewej ręce coś będzie trzymał? Jakaś faja albo cygaro mu tam pasuje Musze się koniecznie nauczyć lepić taką fajną brodę