Skillmaker VI - Gdańsk Morena 20.12.2009
jak sie bede tak zapisywał to sie w koncu ku*wa pojawie....

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Są, zgodnie z ogólnoprzyjętymi zasadami 

Piszcie mnie też
Crovaxus z Dwarfami.

"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Choroba w Starogardzie i nie będzie nas. Proszę o wypisanie Crovaxusa oraz Piotra (Ksin).
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"

moja rozpiska mimo ze nie gralem nią 3 miesiace jest mega mega nudna, od nastepngeo turnieju gram uber slaaneshowo, bedzie cos nowego do ogarniania przynajmniej
gratki dla Rzymka, drugi raz po Euro sprobowalem pojsc na pelna pizde na Imperium 4x3x2 i drugi raz skonczylo sie to tak samo, ogolnie trzeba bez szalenstw robic sobie te 8-12 : 12-8 i sie nie wychylac - tyle ze jest to niesamowicie nudne

a tak ogolnie jakos nie opuszcza mnie wrazenie ze ten 'maker' byl jakos malo 'skill'...
pzdr
thx , milo bylo poza tym ze woz mi zamarzl na sopel(i zostal tam ...bedziemy jutro go odgrzewac:D) morena to zle miejsce dla mojej fury...
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Chyba pro ifka

dobra to wyniki poszly:P? nie zeby mnie to interesowalo:P?