Psie gówno
Moderator: RedScorpion
Re: Psie gówno
Tak jak juz Ci wczesniej powiedziałem majstersztyk:)
Czekam na kolejne raporciki a najlepiej książke:D
Pozdro.
Czekam na kolejne raporciki a najlepiej książke:D
Pozdro.
Hahaha, Indar, Twój komentarz był chyba najbardziej w tonie mojego raportu xD
P.S. Eltharion, twój komentarz z płaceniem każdej ceny....trzymam za słowo. Książka się pisze i będzie połączeniem realiów XIX wieku i fabrykanckiego kapitalizmu z horrorem i fantasy. Tyle, więcej nie zdradzam.
P.S. Eltharion, twój komentarz z płaceniem każdej ceny....trzymam za słowo. Książka się pisze i będzie połączeniem realiów XIX wieku i fabrykanckiego kapitalizmu z horrorem i fantasy. Tyle, więcej nie zdradzam.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Gniewko pisze:Hahaha, Indar, Twój komentarz był chyba najbardziej w tonie mojego raportu xD
To ja poprosze o własnoręcznie podpisany egzemplarz. Podaj cene i konto to wpłace kase

Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Człeku dobry - w jakiej ty niewiedzy żyłeś...bless pisze:
Mowicie, ze to nie pierwszy raport autorstwa Gniewka? W takim razie musze poszukac wczesniejszych.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Raport "pierwsza klasa". Zdjęcia zbędne, czyta się świetnie. Czekam na kolejny 

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...

Spokojnie, zaleglosci już nadrobione. Przeczytalem wczesniejsze raporty (choc nalezaloby chyba raczej napisac - opowiadania inspirowane rozgrywkami WFB) Gniewka. Jestem pod wrazeniem pomyslowosci, umiejetnosci wybierania istotnych zdarzen z bitwy, oraz lekkosci piora. Doskonala robota, Gniewko! Czekam niecierpliwie na kolejne opowiadania.Jedy Knight pisze:Człeku dobry - w jakiej ty niewiedzy żyłeś...bless pisze:
Mowicie, ze to nie pierwszy raport autorstwa Gniewka? W takim razie musze poszukac wczesniejszych.

Ps. Zastanawiam sie, czy ktos bylby w stanie napisac opowiadania z punktu widzenia zielonoskorych, z wiarygodnym odzworowaniem ich toku rozumowania, oraz ich bogatym slownictwem... A jesli ktos by cos takiego napisal, to czy daloby sie to czytac.

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
bless pisze:
Ps. Zastanawiam sie, czy ktos bylby w stanie napisac opowiadania z punktu widzenia zielonoskorych, z wiarygodnym odzworowaniem ich toku rozumowania, oraz ich bogatym slownictwem... A jesli ktos by cos takiego napisal, to czy daloby sie to czytac.
Nie.
Gniewko jest jedyny.
O ile talentem i piórem Joe Sturge czy Bobo mogą się z nim równać – to jeśli chodzi o formę którą sobie upodobał (opowieści bitewne) – jest jedyny.
Ponadto – co w naszym battlowym światku niewyobrażalne - język polski nie służy mu do ślinienia się, ani nie majta mu się bezładnie między nogami.
Normalnie – geniusz.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Szacun. Za ten raport jak i wszystkie poprzednie. A pojedynek między Mistrzem Miecza i Wieśniakiem.... beka roku....
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ej Rakso ja znam takie dwie prawdy o krasnalach :
1. Znajduje sie w moim podpisie
2. Jak moje HE trzepia tyłki krasnala to aż się miło patrzy
PS: Gnewko jak bedziesz w najblizszym czasie grał z krasnalami to napisz raport
(Tym razem posiejemy sie z kurdupli
)
1. Znajduje sie w moim podpisie
2. Jak moje HE trzepia tyłki krasnala to aż się miło patrzy

PS: Gnewko jak bedziesz w najblizszym czasie grał z krasnalami to napisz raport