Fajny mnie się podoba .Widać ,że na lekkim speedzie (przejścia) .Najlepsze są : freehand , czerwień (na kolesiu) oraz NMM ,za to czerni zupełnie mi si nie podoba (lepiej było chyba bez rozjaśniania zostawić ).
p.s-zrób brukową podstawkę
grejt słord
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
dzięki za komentarze, trochę się ich nazbierało;]
a wzorowałem się takim herbem co zauważyłem jak odwiedzałem stolicę... Był na jakimś ogrodzeniu obok pałacu prezydenckiego o ile dobrze kojarzę:)
A co do odcienia czerwieni... to mi się podoba;) nic więcej na obronę nie mam:P
raz jeszcze dzięki za komentarze
Srebro to nmm. Użyłem do niego: space wolves greya, chaos blacka, skull whitea, ice blue i jakiś brązów. Metal to zabawa tymi kolarami, mieszałem je ze sobą i nakładałem cieniutkie warstwy aż uzyskałem satysfakcjonujący efekt.Jak zrobiłeś te metaliki?
mi tam się podoba:) taka jak jakiegoś weterana wojennego...Ta głowa, nie pasuje jest z byt mało hmm szczegółów jak na twoje malowanie. Myślę że spokojnie mogleś lepszą wybrać. No ale to kwestia gustu
Mogę je jeszcze poprawić;)na banerku przy tej skali detalu brakuje 3D na zieleni przy dużych liściach, w przeciwieństwie do reszty wyglądają na płaskie. taki detal z którym się sam kiedyś zetknąłem na bannerach;) poza tym freehand bardzo fajny, niestandardowy jak na battla:) czymś się wzorowałeś?
a wzorowałem się takim herbem co zauważyłem jak odwiedzałem stolicę... Był na jakimś ogrodzeniu obok pałacu prezydenckiego o ile dobrze kojarzę:)
myślę, że 10-12 godzin.ile czasu to cudeńko ci zabrało?
zgadza się;) ale taka jest cena malowania na speedzie:PWidać ,że na lekkim speedzie
A co do odcienia czerwieni... to mi się podoba;) nic więcej na obronę nie mam:P
raz jeszcze dzięki za komentarze