grejt słord

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Re: grejt słord

Post autor: szczurek »

Fajny :) mnie się podoba .Widać ,że na lekkim speedzie (przejścia) .Najlepsze są : freehand , czerwień (na kolesiu) oraz NMM =D> ,za to czerni zupełnie mi si nie podoba (lepiej było chyba bez rozjaśniania zostawić ).

p.s-zrób brukową podstawkę :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

dzięki za komentarze, trochę się ich nazbierało;]
Jak zrobiłeś te metaliki?
Srebro to nmm. Użyłem do niego: space wolves greya, chaos blacka, skull whitea, ice blue i jakiś brązów. Metal to zabawa tymi kolarami, mieszałem je ze sobą i nakładałem cieniutkie warstwy aż uzyskałem satysfakcjonujący efekt.
Ta głowa, nie pasuje jest z byt mało hmm szczegółów jak na twoje malowanie. Myślę że spokojnie mogleś lepszą wybrać. No ale to kwestia gustu
mi tam się podoba:) taka jak jakiegoś weterana wojennego...
na banerku przy tej skali detalu brakuje 3D na zieleni przy dużych liściach, w przeciwieństwie do reszty wyglądają na płaskie. taki detal z którym się sam kiedyś zetknąłem na bannerach;) poza tym freehand bardzo fajny, niestandardowy jak na battla:) czymś się wzorowałeś?
Mogę je jeszcze poprawić;)
a wzorowałem się takim herbem co zauważyłem jak odwiedzałem stolicę... Był na jakimś ogrodzeniu obok pałacu prezydenckiego o ile dobrze kojarzę:)
ile czasu to cudeńko ci zabrało?
myślę, że 10-12 godzin.
Widać ,że na lekkim speedzie
zgadza się;) ale taka jest cena malowania na speedzie:P
A co do odcienia czerwieni... to mi się podoba;) nic więcej na obronę nie mam:P

raz jeszcze dzięki za komentarze :)

ODPOWIEDZ