BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
- MichaLZgierz
- "Nie jestem powergamerem"
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
1. Czy sexmaszyna przerzuca kostki w turze gracza, czy w każdej turze?
2. Czy można przerzucać z sexmaszyny "kostki przeciwnika" czy tylko swoje?
3. Czy mała runa łucznika musi być odpalona w 1 turze? Jest napisane przed bitwą, nie wiem jak dokładnie to interpretować.
3. Czy mała runa łucznika musi być odpalona w 1 turze? Jest napisane przed bitwą, nie wiem jak dokładnie to interpretować.
- swieta_barbara
- habydysz
1. W kazdej. W tym rowniez Scatterki.MichaLZgierz pisze:1. Czy sexmaszyna przerzuca kostki w turze gracza, czy w każdej turze?
2. Tylko swoje.
3. Po wystawieniu armii, zas efekt runy odnosi sie do pierwszej tury gracza kontrolujacego zaatakowany oddzial.
- swieta_barbara
- habydysz
Niby jak GW wydalo w tej sprawie swoje uscislenia, magiczne luki strzelaja niemagicznymi strzalami. Nie popukacie sobie do wrathow ani Rewolwerow.Siweusz pisze:Mam pytanko odnośnie łucznika, czy strzały z fakin boła są magiczne?
Za to mala runa - jak najbardziej.
Co byscie powiedzieli na ankiete popularnosci Bazyliszkow? Mozna fajnie posciemniac, zeby sie wszyscy nastawili na konkretne opcje, a potem wyruchac wszystkich, heh.
Pedałswieta_barbara pisze: a potem wyruchac wszystkich, heh.
swieta_barbara pisze:Niby jak GW wydalo w tej sprawie swoje uscislenia, magiczne luki strzelaja niemagicznymi strzalami. Nie popukacie sobie do wrathow ani Rewolwerow.Siweusz pisze:Mam pytanko odnośnie łucznika, czy strzały z fakin boła są magiczne?
Za to mala runa - jak najbardziej.
Co byscie powiedzieli na ankiete popularnosci Bazyliszkow? Mozna fajnie posciemniac, zeby sie wszyscy nastawili na konkretne opcje, a potem wyruchac wszystkich, heh.
Generalnie bez ankiety jest mniej więcej wiadomo które Bazylkiszki będą oblegane
Najbardziej szkoda że Fucking bow nie jest long bowem
A i tak btw.
Czy strzały z pistoletów są magiczne?? Bo z tego co pamietam to napisane w kodeksie jest ze ataki jednostki eterycznej są magiczne.
i czy Multiple shot x2 to znaczy ze cała czwórka będzie miała 12 strzałów??
jednostki eteryczne maja magiczne ataki tylko w hth, chyba ze chlopaki ustala inaczej.Smiechu pisze: A i tak btw.
Czy strzały z pistoletów są magiczne?? Bo z tego co pamietam to napisane w kodeksie jest ze ataki jednostki eterycznej są magiczne.
tak jak mowisz. Nie strzelaja magicznieGajowy pisze:jednostki eteryczne maja magiczne ataki tylko w hth, chyba ze chlopaki ustala inaczej.Smiechu pisze: A i tak btw.
Ciekawie się zapowiada.
W jakiej kolejności rozpatruje się małe runy jeśli obaj gracze mają łuczników?
Rozumiem że kostki przerzucamy w swojej jak i przeciwnika [ artuleryjka również? ]
W jakiej kolejności rozpatruje się małe runy jeśli obaj gracze mają łuczników?
Rozumiem że kostki przerzucamy w swojej jak i przeciwnika [ artuleryjka również? ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Czy koszt Bazyliszka musi zawierać się w 2350 pkt (czyli armia jest w rzeczywistości na 2200), czy jest dodatkowy?
Jeżeli przeoczyłem jakąś oczywistą oczywistość (jak mawiał klasyk), wybaczcie.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
bazyliszek traktowany jest jak hero czyli ze zabiera slota?
czy mala runa moze bic po herosach jezeli sa LT? bo runa z kowadla moze
czy mala runa moze bic po herosach jezeli sa LT? bo runa z kowadla moze
2350+bazyliszekJaceK pisze:Czy koszt Bazyliszka musi zawierać się w 2350 pkt (czyli armia jest w rzeczywistości na 2200), czy jest dodatkowy?
nie zabieraNiko pisze:bazyliszek traktowany jest jak hero czyli ze zabiera slota?
Odsylam do zasad. Jasno jest to napisane.Niko pisze:czy mala runa moze bic po herosach jezeli sa LT? bo runa z kowadla moze
niby jest jasno ze nie ale na samym koncu jest napisane ze:
i to wprowadza zamieszanie tzn moze nie tyle co zamieszanie a zwyczajnie mnie zmylilo...Analogiczne z efektem krasnoludzkiego Anvil of Doom.
Ostatnio zmieniony 3 sty 2010, o 23:36 przez Niko, łącznie zmieniany 1 raz.