Dziękowaćjamakot pisze:pięknie![]()
nie tylko - Szczurza galeria Lazura
Moderator: Hoax
Trochę odświeżę temat. Niestety na razie żadnych nowych zdjęć nie będzie gdyż nie mam aparatu ale chciałbym podzielić się moimi planami na najbliższy czas i chciałbym poznać wasze zdanie.
Zainspirowany 13 czarem u Skavenów pomyślałem, że fajnie byłoby zrobić oddział clanratów powstały z częstego używania tego czaru. Taki oddział składałby się ze zmutowanych szczurasów powstałych z wielu przedstawicieli starego świata.
W moich planach jest zrobienie 4 szkieletorów, black orka, 2 high elfów, dark elfa, 2 night goblinów, 2 chaos warriorów. Przydałoby się jeszcze więcej ale narazie brakuje mi bitsów do innych armii.
Co o tym sądzicie? Dobre będzie?
Zainspirowany 13 czarem u Skavenów pomyślałem, że fajnie byłoby zrobić oddział clanratów powstały z częstego używania tego czaru. Taki oddział składałby się ze zmutowanych szczurasów powstałych z wielu przedstawicieli starego świata.
W moich planach jest zrobienie 4 szkieletorów, black orka, 2 high elfów, dark elfa, 2 night goblinów, 2 chaos warriorów. Przydałoby się jeszcze więcej ale narazie brakuje mi bitsów do innych armii.
Co o tym sądzicie? Dobre będzie?

A gdzie ty prosiłeś o uwagę na temat kolorystyki - myślałem, że zaczynasz bandę do mordheima robić i wrzucasz jednego ziutka. A co do kolorystyki to fajnaLazur pisze:@Goglem a Ty jak chcesz żeby ktoś dał Ci uwagę co do kolorystyki armii to wrzucasz zdjęcia całej pomalowanej armii?