Popieram i dołączam się do prośby.Aldean pisze:jakby ktos z ls moglby wypowiedziec sie jednoznacznie w tej kwestii to bylbym zobowiązany ;]
pozdrawiam
Zdejmowanie modeli z Censera
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: Zdejmowanie modeli z Censera
zdaje sie, ze jutro sedziuje Shino 
ja nie widze powodow, dla ktorych wyjatkowo modele nie bylyby zdejmowane z walki.
Jak hero zabije 4 modele, to tez najpierw schodza te z walki, pomimo ze niekoniecznie stykaly sie z nim.
To prawie to samo
.

ja nie widze powodow, dla ktorych wyjatkowo modele nie bylyby zdejmowane z walki.
Jak hero zabije 4 modele, to tez najpierw schodza te z walki, pomimo ze niekoniecznie stykaly sie z nim.

A ja widzę. Wyraźnie napisane jest, że jeden model zdaje jeden test, to tak jakby alokować jeden atak w każdy z modeli, dlatego spadają konkretne modele, a nie z pierwszego ranku tak jak w wypadku impaktów.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
ciesze sie ze widzisz. nie wszyscy widzą jednak, dlatego czekamy na wypowiedz.Hobbit pisze:A ja widzę. Wyraźnie napisane jest, że jeden model zdaje jeden test, to tak jakby alokować jeden atak w każdy z modeli, dlatego spadają konkretne modele, a nie z pierwszego ranku tak jak w wypadku impaktów.
strzelam w ciemno ze grasz szczurami;]
pozdrawiam