Skillmaker VII- Pre-Bazyl - Gdańsk Morena 31.01.2010
Re: Skillmaker VII- Pre-Bazyl - Gdańsk Morena 31.01.2010
jak wyslesz kazdemu uczestnikowi booka 

- Andy Schleck (Mati)
- "Nie jestem powergamerem"
ja się nie zapisałem
Gdzie jest EIS?
Na nowego booka trzeba zasluzyc , Ci co nie zasluzyli dostana po wlosku

i tak juz wszyscy wiemy co tam mniej wiecej jest i jak ambush ssie;p
rozumiem obowiazuja "bazyliszki" i czy turniej NA PEWNO jest w niedziele a nie w sobote?
z tego co rozmiawialismy z dyrekcją to na pewno
przy mnie pisał na kalendarzu wiec to pewne;p
przy mnie pisał na kalendarzu wiec to pewne;p
w takim razie prosze o zapisanie Artur Gajowy Dreslerski id 1148 armia WoCh, chyba ze zostanie uwzgledniona prosba Malina, to moze przyjade z inna armia.
To jak będzie z nowymi bestiami
Dacie juz pograć czy bawimy sie w formalne terminy i karzecie czekać do premiery
@Rzymek daj maila...

@Rzymek daj maila...

NIestety, będzie na razie formalnie
ja książkę też już jako tako znam co nie zmienia faktu ze raczej musim czekać do premiery. Ale dzięki za propozycje:P

- krooliczek
- Mudżahedin
Bestie powinny być dopuszczone - na Bazylu będą
dajcie info w regulaminie że gramy na plotki już ujawnione i potwierdzone - będzie si.
A zainteresowane osoby będą robiły wykłady przeciwnikowi przed bitwą. Tylko byle nie po włosku.
dajcie info w regulaminie że gramy na plotki już ujawnione i potwierdzone - będzie si.
A zainteresowane osoby będą robiły wykłady przeciwnikowi przed bitwą. Tylko byle nie po włosku.
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
A jak będę miał wydrukowanego pdf-a po angielskukrooliczek pisze:Bestie powinny być dopuszczone - na Bazylu będą

To będziesz przestępcą i funkcjonariusz gogol Cie posiądzie;p
W sumie doszedłem do wniosku ze moze zagrać, najwyzej sie po nim przejedzie parę osób tak jak po starych bestiach 

Rozumiem że to miała być zachętaRzymek pisze:To będziesz przestępcą i funkcjonariusz gogol Cie posiądzie;p

Good decisionMłody pisze:W sumie doszedłem do wniosku ze moze zagrać, najwyzej sie po nim przejedzie parę osób tak jak po starych bestiach

zapisz mnie też, może damy rade 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Chętnie wezmę udział w turnieju 

FKCC cos sie opieprza ostatnimi czasy;)