Bazyliszek-pożyczki
Re: Bazyliszek-pożyczki
Czy naprawdę nikt nie ma stormverminów na pożyczenie?
Ostatnio zmieniony 14 lut 2010, o 22:44 przez Janiszek, łącznie zmieniany 2 razy.
Potrzebuje Łysego Ogra Dla szczęśliwca coś wynajdę
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Offspringman
- Kretozord
czy jakaś miła dusza miałaby pożyczyć łysego ogra z gw ?:)
Potrzebuję każdą ilość halfingów z łukami... kontakt via pm.
-
- Mudżahedin
- Offspringman
- Kretozord
okGoblinNadGobliny pisze:liche priesta pomalowanego, za butelke wina wlasnej roboty.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
OK, przypomnij się tylko jeszcze w czwartek wieczorem.goboss pisze:Pożyczę łysego ogra z dwurakiem. Piwko gwarantowane.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Offspringman
- Kretozord
pamiętaj, ze ja też rezerwowałem jednego wczorajArbiter Elegancji pisze:OK, przypomnij się tylko jeszcze w czwartek wieczorem.goboss pisze:Pożyczę łysego ogra z dwurakiem. Piwko gwarantowane.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Pamiętam, ale też się w czwartek przypomnij żebym na pewno spakował
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Potrzebuje spawna. W zamian sklonny jestem postawic piwko, lub poczestowac warszawskim "sianem" Potrzebuje odpowiedz do godziny 22-23 max.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".