Moderator: JarekK
Przespałem sie z tym i moge stanowczo powiedziec ze Khain i Khorn to dwoje innych bóstwChaos_Warrior pisze:Khaine to jedno z oblicz Khorna, a nie na odwrót![]()
chciaaaałbyś...sarlok pisze:a ja wam powiem ze ani chaos, ani szczury, ani tym bardziej dark elfy nie podbija swiata. Co kolwiek by nie zrobili skonczy sie jak zawsze - chozbyscie mieli nie wiem jaka przewage liczebna, jakosciowa i tzeentch wie jaka to i tak w decydujacym momecie sojusz bretki imperium kislevu HE WE i dwarfow zwyciezy. W tej ostatniej bitwie ktora bedzie was dzielila od calkowitego opanownia swiata, tej bitwie w ktorej wasza wygrana to tylko kwestia czasu w kluczowym momecie jakis skaven potknie sie o wlasny ogon, 2 championi khorna zaczne sie pojedynkowac, a super hiper bohater dobra poswieci swoje zycie i doprowadzi do waszej porazki. A to wszystko dlatego ze swiat warhamca mimo ze jest mroczny itp to jest swiatem fikcyjnym, a w takich swiatach dobrzy ZAWSZE wygrywaja
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
phi, oczywiście, że tak. To jest jasne jak ogień z pieca Grungniego więc nie rozumiem tego zdziwieniaEltharion pisze:Zaraz sie dowiem że elfy to dzieci chaosu i jego twory![]()
![]()
![]()