Goblin da Vinci’s Mini of the Month Awards

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Re: Goblin da Vinci’s Mini of the Month Awards

Post autor: Fanatyk »

W poniedziałek będzie zatem nowy temat - prośba tylko o dalsze wypowiedzi innych malarzy.

Awatar użytkownika
jurak
Kradziej

Post autor: jurak »

unit!!

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

tez moze byc ;)
Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

a moze monster? :D unit jakos mi nie lezy :P
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Pitul
Mudżahedin

Post autor: Pitul »

Ja wolałbym monster, ale mogę się dostosować do reszty.
"Aby być niepospolitym graczem, trzeba zacząć od pospolitego grania."

WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

W związku z niską frekwencją, konkurs będzie trwał dwa miesiące - i będzie to monster.

Wieczorem machnę zasady i oficjalnie zrobię głosowanie na marzec. Miałem nadzieję że ktoś jeszcze coś da...

Pozdrowienia dla szczurka.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

ja postanowilem jednak nie dawac prac ktore wystawialem na slonecznikach, ale monsterka na pewno wystawie :D
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Flameon
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Flameon »

Ja już kompletnie tego konkursu nie rozumiem, czy mnie się zdaje czy wzięły w nim udział 2/3 osoby?

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Dokładnie to dwie.

Truli dupę o to że PMOTM nie jest dla prac komercyjnych, dostali własny konkurs z chyba najlepszym tematem i...są dwie prace.

Dlatego ta edycja będzie trwała dwa miesiące...

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Fanatyk pisze:Dokładnie to dwie.

Truli dupę o to że PMOTM nie jest dla prac komercyjnych, dostali własny konkurs z chyba najlepszym tematem i...są dwie prace.

Dlatego ta edycja będzie trwała dwa miesiące...
czasem na pawia zbiera jak sie czyta Twoje posty pelne entuzjazmu...
biedne dziecko dali mu dodatkowe zajecie
Jesli Ci tak bardzo nie w kolorki to co robisz to zrezygnuj z funkcji admina galerii i niech sie zajmie tym ktos komu sie chce, z pewnoscia znajdzie sie kilku chetnych z zapalem a nie takim olewatorskim podejsciem
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Chcesz?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

SexRocket pisze: czasem na pawia zbiera jak sie czyta Twoje posty pelne entuzjazmu...
biedne dziecko dali mu dodatkowe zajecie
Jesli Ci tak bardzo nie w kolorki to co robisz to zrezygnuj z funkcji admina galerii i niech sie zajmie tym ktos komu sie chce, z pewnoscia znajdzie sie kilku chetnych z zapalem a nie takim olewatorskim podejsciem
"Olewatorskie" to jest podejście tych którzy dodatkowy konkurs chcieli a teraz się schowali.
Fanatyk wywiązuje się z obowiązków moda galerii i niczego nie olewa, a że inni olewają to co on robi, to chyba nic dziwnego, że nie okazuje entuzjazmu?

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

nie ja nie ma na to zbytnio czasu ale jak widac Ty tez dlatego uwazam ze przydalo by sie troche powiewu swiezosci...
i no offence to nie jest zaden atak na Twoja osobe, po prostu napisalem co czuje
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Mój czas jest pojęciem względnym. Zazwyczaj po prostu zapominam, mam słabą pamięć do takich rzeczy.

Mówię - jeżeli uważacie że jest ktoś lepszy kto mógłby się zająć konkursem - wolna wola, niech przyjdzie i się zajmie. Konkurs jest dla Was, więc to Wy powinniście się nim zajmować.

anonimbs
Pseudoklimaciarz

Post autor: anonimbs »

Nic już nie kumam , skoro to konkurs dla profesjonalistów to:

Nie powinno być ograniczenia ze to model do sprzedania czy też na zlecenie bo i profesjonalista maluje też dla siebie i zapewne dużo bardziej się przykłada

Zabawa w temat jest też nie na miejscu bo malarz na sprzedaż wybiera modele które mu się podobają , a jak maluje na zlecenie (wyższy poziom) to tez nie wie jaki model dlatego jedyne ograniczenie powinno polegać na tym ze model zaczęty w tym miesiącu i skończony w tym miesiącu czyli 1 fotka jak się zaczyna natychmiast wrzucić 2 już skończony projekt (żeby nie było że model z przed 2 miesięcy zgłaszam bo nie mam nic innego)

Rozważyłbym możliwość dla ludzi malujących dla siebie ale malujących zaj...... np taki Gimiak by mogli wybrać w którym konkursie wystawią model , czy w pmotm czy zmierzą się z "zawodowcami" tak to ujmę (oczywiście trzeba by liczyć na rozsądek zgłaszających by ilość zgłoszeń nie była odwrotna w konkursach)

I pytanko bo się pogubiłem jaki w końcu temat jest, czy w grę wchodzą tylko modele fantasy czy 40k też , i czy się załapię czyli do kiedy można zgłaszać prace

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

anonimbs pisze:Nic już nie kumam , skoro to konkurs dla profesjonalistów to:

Nie powinno być ograniczenia ze to model do sprzedania czy też na zlecenie bo i profesjonalista maluje też dla siebie i zapewne dużo bardziej się przykłada
A jaka różnica jest? I czy my taką robimy? Odpowiem - nie. Nie ma różnicy.
anonimbs pisze: Zabawa w temat jest też nie na miejscu bo malarz na sprzedaż wybiera modele które mu się podobają , a jak maluje na zlecenie (wyższy poziom) to tez nie wie jaki model dlatego jedyne ograniczenie powinno polegać na tym ze model zaczęty w tym miesiącu i skończony w tym miesiącu czyli 1 fotka jak się zaczyna natychmiast wrzucić 2 już skończony projekt (żeby nie było że model z przed 2 miesięcy zgłaszam bo nie mam nic innego)
Pomimo tego, że właśnie taki jest zamysł konkursu - można zgłaszać prace rozpoczęte do dwóch miesięcy przed ogłoszeniem tematu. Chodzi o wyższą frekwencję i dosyć mały rynek.
anonimbs pisze: Rozważyłbym możliwość dla ludzi malujących dla siebie ale malujących zaj...... np taki Gimiak by mogli wybrać w którym konkursie wystawią model , czy w pmotm czy zmierzą się z "zawodowcami" tak to ujmę (oczywiście trzeba by liczyć na rozsądek zgłaszających by ilość zgłoszeń nie była odwrotna w konkursach)

Ehh...ja na ręce nie patrzę, prac nie sprawdzam w żadnym konkursie. Malujący "zajebiście" mogą brać udział w obu konkursach. Nikt nie sprawdzi czy to poszło na sprzedaż...
anonimbs pisze: I pytanko bo się pogubiłem jaki w końcu temat jest, czy w grę wchodzą tylko modele fantasy czy 40k też , i czy się załapię czyli do kiedy można zgłaszać prace
Patrz: temat drugiej edycji konkursu. Pierwsza edycja już ma głosowanie, ergo, spóźniłeś się. Ale na drugą edycję zapraszam.

Awatar użytkownika
Flameon
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Flameon »

Będą kiedyś te wyniki ogłoszone?

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

nie bo admin nie ma czasu :P
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika