Goblin da Vinci’s Mini of the Month Awards
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Goblin da Vinci’s Mini of the Month Awards
W poniedziałek będzie zatem nowy temat - prośba tylko o dalsze wypowiedzi innych malarzy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
czasem na pawia zbiera jak sie czyta Twoje posty pelne entuzjazmu...Fanatyk pisze:Dokładnie to dwie.
Truli dupę o to że PMOTM nie jest dla prac komercyjnych, dostali własny konkurs z chyba najlepszym tematem i...są dwie prace.
Dlatego ta edycja będzie trwała dwa miesiące...
biedne dziecko dali mu dodatkowe zajecie
Jesli Ci tak bardzo nie w kolorki to co robisz to zrezygnuj z funkcji admina galerii i niech sie zajmie tym ktos komu sie chce, z pewnoscia znajdzie sie kilku chetnych z zapalem a nie takim olewatorskim podejsciem
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
"Olewatorskie" to jest podejście tych którzy dodatkowy konkurs chcieli a teraz się schowali.SexRocket pisze: czasem na pawia zbiera jak sie czyta Twoje posty pelne entuzjazmu...
biedne dziecko dali mu dodatkowe zajecie
Jesli Ci tak bardzo nie w kolorki to co robisz to zrezygnuj z funkcji admina galerii i niech sie zajmie tym ktos komu sie chce, z pewnoscia znajdzie sie kilku chetnych z zapalem a nie takim olewatorskim podejsciem
Fanatyk wywiązuje się z obowiązków moda galerii i niczego nie olewa, a że inni olewają to co on robi, to chyba nic dziwnego, że nie okazuje entuzjazmu?
Mój czas jest pojęciem względnym. Zazwyczaj po prostu zapominam, mam słabą pamięć do takich rzeczy.
Mówię - jeżeli uważacie że jest ktoś lepszy kto mógłby się zająć konkursem - wolna wola, niech przyjdzie i się zajmie. Konkurs jest dla Was, więc to Wy powinniście się nim zajmować.
Mówię - jeżeli uważacie że jest ktoś lepszy kto mógłby się zająć konkursem - wolna wola, niech przyjdzie i się zajmie. Konkurs jest dla Was, więc to Wy powinniście się nim zajmować.
Nic już nie kumam , skoro to konkurs dla profesjonalistów to:
Nie powinno być ograniczenia ze to model do sprzedania czy też na zlecenie bo i profesjonalista maluje też dla siebie i zapewne dużo bardziej się przykłada
Zabawa w temat jest też nie na miejscu bo malarz na sprzedaż wybiera modele które mu się podobają , a jak maluje na zlecenie (wyższy poziom) to tez nie wie jaki model dlatego jedyne ograniczenie powinno polegać na tym ze model zaczęty w tym miesiącu i skończony w tym miesiącu czyli 1 fotka jak się zaczyna natychmiast wrzucić 2 już skończony projekt (żeby nie było że model z przed 2 miesięcy zgłaszam bo nie mam nic innego)
Rozważyłbym możliwość dla ludzi malujących dla siebie ale malujących zaj...... np taki Gimiak by mogli wybrać w którym konkursie wystawią model , czy w pmotm czy zmierzą się z "zawodowcami" tak to ujmę (oczywiście trzeba by liczyć na rozsądek zgłaszających by ilość zgłoszeń nie była odwrotna w konkursach)
I pytanko bo się pogubiłem jaki w końcu temat jest, czy w grę wchodzą tylko modele fantasy czy 40k też , i czy się załapię czyli do kiedy można zgłaszać prace
Nie powinno być ograniczenia ze to model do sprzedania czy też na zlecenie bo i profesjonalista maluje też dla siebie i zapewne dużo bardziej się przykłada
Zabawa w temat jest też nie na miejscu bo malarz na sprzedaż wybiera modele które mu się podobają , a jak maluje na zlecenie (wyższy poziom) to tez nie wie jaki model dlatego jedyne ograniczenie powinno polegać na tym ze model zaczęty w tym miesiącu i skończony w tym miesiącu czyli 1 fotka jak się zaczyna natychmiast wrzucić 2 już skończony projekt (żeby nie było że model z przed 2 miesięcy zgłaszam bo nie mam nic innego)
Rozważyłbym możliwość dla ludzi malujących dla siebie ale malujących zaj...... np taki Gimiak by mogli wybrać w którym konkursie wystawią model , czy w pmotm czy zmierzą się z "zawodowcami" tak to ujmę (oczywiście trzeba by liczyć na rozsądek zgłaszających by ilość zgłoszeń nie była odwrotna w konkursach)
I pytanko bo się pogubiłem jaki w końcu temat jest, czy w grę wchodzą tylko modele fantasy czy 40k też , i czy się załapię czyli do kiedy można zgłaszać prace
A jaka różnica jest? I czy my taką robimy? Odpowiem - nie. Nie ma różnicy.anonimbs pisze:Nic już nie kumam , skoro to konkurs dla profesjonalistów to:
Pomimo tego, że właśnie taki jest zamysł konkursu - można zgłaszać prace rozpoczęte do dwóch miesięcy przed ogłoszeniem tematu. Chodzi o wyższą frekwencję i dosyć mały rynek.anonimbs pisze: Zabawa w temat jest też nie na miejscu bo malarz na sprzedaż wybiera modele które mu się podobają , a jak maluje na zlecenie (wyższy poziom) to tez nie wie jaki model dlatego jedyne ograniczenie powinno polegać na tym ze model zaczęty w tym miesiącu i skończony w tym miesiącu czyli 1 fotka jak się zaczyna natychmiast wrzucić 2 już skończony projekt (żeby nie było że model z przed 2 miesięcy zgłaszam bo nie mam nic innego)
anonimbs pisze: Rozważyłbym możliwość dla ludzi malujących dla siebie ale malujących zaj...... np taki Gimiak by mogli wybrać w którym konkursie wystawią model , czy w pmotm czy zmierzą się z "zawodowcami" tak to ujmę (oczywiście trzeba by liczyć na rozsądek zgłaszających by ilość zgłoszeń nie była odwrotna w konkursach)
Ehh...ja na ręce nie patrzę, prac nie sprawdzam w żadnym konkursie. Malujący "zajebiście" mogą brać udział w obu konkursach. Nikt nie sprawdzi czy to poszło na sprzedaż...
Patrz: temat drugiej edycji konkursu. Pierwsza edycja już ma głosowanie, ergo, spóźniłeś się. Ale na drugą edycję zapraszam.anonimbs pisze: I pytanko bo się pogubiłem jaki w końcu temat jest, czy w grę wchodzą tylko modele fantasy czy 40k też , i czy się załapię czyli do kiedy można zgłaszać prace