BlackGuard
Moderator: Yudokuno
Re: BlackGuard
Grolshek, dyskowiec z esem i krzykiem duzo lepszy od tego pana
Ja wystawiam 16, a 12 nie wystawia nikt... I nie sa drodzy. Na hydre masz helki?... Jak uda ci sie zdjac ze snipery hoteka i wylosowac infernala, to chyba nie ma jakiejs strasznej tragedii, zebys musial wymyslac odpowiedz na kazdy z tych unitow...
Ja wystawiam 16, a 12 nie wystawia nikt... I nie sa drodzy. Na hydre masz helki?... Jak uda ci sie zdjac ze snipery hoteka i wylosowac infernala, to chyba nie ma jakiejs strasznej tragedii, zebys musial wymyslac odpowiedz na kazdy z tych unitow...
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Trochę mnie pocieszyłeś... Czyżby helka miała płonące ataki na hydrę ?Rince pisze:Grolshek, dyskowiec z esem i krzykiem duzo lepszy od tego pana
Sprawdziłem... 16FCG kosztuje 280 pkt. Chyba kogoś nieźle pogrzało jak pisał ten kodeks... Za co się nie weźmiesz to niedrogie i zajebiste... Zazdrość OFF... Ufff...Rasti pisze:No patrz, jednak 16 się wystawia
Rozumiem co chcesz powiedzieć, nie mam zamiaru Ci mówić, żebyś sobie dał spokój. Po prostu ten pan to chyba nie wypał Proponuję armatki Jak trafisz to lecą jak...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
są naprawdę TANI. naprawdę panowie Druchii spójrzmy prawdzie w oczy o 2 do 3 pkt za tani za to co robią i czym są.
-
- Masakrator
Jest chyba inny powód. BG gnili w magazynach podczas 6tej edycji, zatem czas pozbyć się zapasów i przepakować jednostkę tak, by każdy szanujący się gracz DE zakupił sobie trochę gwardii. A Gavusia też zresztą pogrzało pisząc ten AB. Może dlatego nie pracuje już w GW?Ale przytomnie włączyłem AB i zdębiałem... Mają tyle zasad że mocno twórca się rąbnął w głowę...
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
Varinastari pisze:Jest chyba inny powód. BG gnili w magazynach podczas 6tej edycji, zatem czas pozbyć się zapasów i przepakować jednostkę tak, by każdy szanujący się gracz DE zakupił sobie trochę gwardii. A Gavusia też zresztą pogrzało pisząc ten AB. Może dlatego nie pracuje już w GW?Ale przytomnie włączyłem AB i zdębiałem... Mają tyle zasad że mocno twórca się rąbnął w głowę...
faktycznie BG siedzialy w magazynach , nie pamietam aby kto kolwiek bral ich w 6 ed. Ogolnie rzecz biorac dobrze ze BG przykoksali , mroczniaki od dawna potrzebowali dobrej pieszej jednostki do walki wrecz - heh w koncu BG to elitarna straz Malekita
z tymi magazynami o jak najbardziej prawda.
Spójrzcie na HE nagle tylko piechota stała się grywalna (bez 28 WL 14SM i 14 PG nie ma co, oczywiscie to minimum które bedize potrzebne graczowi) a kiedyś nikt na niej nie grał, gniła na magazynach a nagle ją podkoksili szczególnie na samym początku gdy nie było VC i Demonów
Spójrzcie na HE nagle tylko piechota stała się grywalna (bez 28 WL 14SM i 14 PG nie ma co, oczywiscie to minimum które bedize potrzebne graczowi) a kiedyś nikt na niej nie grał, gniła na magazynach a nagle ją podkoksili szczególnie na samym początku gdy nie było VC i Demonów
- Andronicus
- Chuck Norris
BG przy dzisiejszych statsach powinni kosztować 16pkt i być w rarach, jak to drzewiej bywało. Jednostka była by dalej dobra, jak przystało na osobistą straż Malekitha, ale miała by solidną konkurencję w postaci hydry i bolców.
Czy ja wiem ,czy ona aż tak wymiata...ja jej już dawno nie używam-jest poprostu zbyt wolna-łatwo ich wyszczelać-mimo wszystko jak na odział który schodzi od 4 salw imperialnych kuszników są drodzy , a tak naprawdę jak przeciwnik bardzo się uprze to wcale nie musi atakować odziału , a tylko coś z dyżum T i chłopcy mają problem. Moim zdaniem przegrywają konkurencje z 6 Coków - goli , tani , faer , szybcy ,z kotłem mają o wiele większego kopa i przez więcej jednostek się przeygryzą,ale to akurat apropo stylu walki ,który preferuję pozdro
I believe in Honour.!
No pewnie Tularian, coki > gwardia 3t, 2+sava w ilosci 6ciu. Do tego glupota. Koszt 170 za 6tke z muzykiem. Koszt 16 gwardzistow z asf, soulredner na chamionie 290? Imho coki wypadaja blado... Szczegolnie, ze z jednego bolca na dalekim, siada zwykle 2och. Ups, panika? Ups zostalo 4ech? Ups 4ech slabo sie przebija? A gwardia wchodzi do 2och typow rozp. Jednej offensywnej, gdzie raczej strzela sie po smoku niz po gwardii, ktora jeszcze od biedy mozna screenowac i do defensywnej na magii i strzelaniu, gdzie wystawiasz ja jako kontre, a nie jako napor, wiec nie gadaj, ze latwo ja rozstrzelac i jest za wolna, bo nie szybkosc jest jej atutem...
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Gralem przeciw i gram tez sam WE...
No wlasnie w rozpie HtH imho sa lepsze cele dla lekkiego strzelnia. Chociazby smok, hydra, czy coki, ktore szybciej dojezdzaja, niz gwardia. I grajac WE, wlasnie to probowalbym najpierw zdjac.
No wlasnie w rozpie HtH imho sa lepsze cele dla lekkiego strzelnia. Chociazby smok, hydra, czy coki, ktore szybciej dojezdzaja, niz gwardia. I grajac WE, wlasnie to probowalbym najpierw zdjac.