Ice vs Bless :D starcie ostateczne

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Re: Ice vs Bless :D starcie ostateczne

Post autor: Ice-T »

Jedy Knight pisze:Zawracanie głowy.
Podstawowym, psim obowiązkiem gracza w takiej sytuacji jest dopytanie się organizatora czy jego armia zostanie dopuszczona.
I niech Pan Ice-T nawet nie próbuje pisać, że nie spodziewał się, że tak wyjątkowa armia może być kontrowersyjna, że nie miał zdjęć na forum do okazania, że nie umiał zrobić więcej zdjęć, czy nie mógł opisać Blessowi na forum, bo ten był nieosiągalny.
Brak szacunku dla siebie, organizatora, graczy i forumowiczów.
Niezależnie od ilości pracy, klasy malarskiej czy kasy.

Do mnie ludzie ślą zdjęcia z krańców świata, czy ich koncepcje zostaną dopuszczone, a tu …
Po prostu, Panu Ice-T zachciało się wywołać zamieszanie.
Skutecznie.

Nie wiedziałem, że trzeba się gdziekolwiek zgłosić, a tym bardziej do ciebie, żeby dostać pozwolenie na koncepcję armi i jej wykonanie.

Może i ludzie modlą się tu do ciebie, mają wielki szacun i zgadzają się z tobą we wszystkim ale czasem piszesz poprostu głupoty...
Jak bym chciał robić w chuj zamieszanie i niszczyć mastera to bym przyszedł z ulepkami zrobił flame naszcał na oragnizatorów i wszedzie wypisywał że w Łomiankach na turnieju było do dupy, i ogólnie mam brak szacunku do wszystkich... (prosze cię zastanów się i ogarnij)

nie chciałem rozgłosu to wy nakręcacie sami siebie zresztą niepotrzebnie to był mój jedy post gdzie chciałem nieco powiedziec coś ze swojej strony wcześniej sie nie odzywałem.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

pozdr pozatym i tak nie mam ciśnienia bo zagrałem lightowe bitwy umordowany alkoholem niesłychanie, ale chyba z Manfredem grało mi się najlepiej bo z electro pierdolnięciem w tle no i poznałem paru wpożo ludzi wiec warto było przyechac.
No dokładnie,olać.Niektórzy po prostu maja za mało wyobraźni zeby ogarnac co miales w glowie kiedy to tworzyles, a inni no coz liża pierscien. Nie zmienia to faktu ze w piatek idziemy na electro bibe z kierownikiem mlyna i jaszczurem.

pozdro
aha klucze sie znalazly po melanzu :wink:
Po prostu, Panu Ice-T zachciało się wywołać zamieszanie.
Po prostu, Pan "JK" chyba nie ogarnia do końca tematu :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 3 mar 2010, o 00:51 przez Raptor, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Raptor pisze:
pozdr pozatym i tak nie mam ciśnienia bo zagrałem lightowe bitwy umordowany alkoholem niesłychanie, ale chyba z Manfredem grało mi się najlepiej bo z electro pierdolnięciem w tle no i poznałem paru wpożo ludzi wiec warto było przyechac.
No dokładnie,olać.Niektórzy po prostu maja za mało wyobraźni zeby ogarnac co miales w glowie kiedy to tworzyles, a inni no coz liża pierscien. Nie zmienia to faktu ze w piatek idziemy na electro bibe z kierownikiem mlyna i jaszczurem.

pozdro
aha klucze sie znalazly po melanzu :wink:
-Bonkers przywitaj się...
-No, Witam!

sory za offtop

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Captain Kocoń pisze: tu masz racje, mogl sie napewno spodziewac takich reakcji na jego "inną" armie. O co mi chodzi:
-o to ze bezsensu sciągać komuś armie i psuc mu turniej(pomijajac ze za niego zaplacił i przejechal 440 km) z powodu armii zrobionej inaczej, nie szablonowo
-troche podchodzi to pod czepianie sie blessa, dalbym zero za hobbystyke i problem rozwiazany ale po co sciagac armie??? Bylbym mniej zdziwiony jakby ktos mi to wytlumaczyl... :roll:
1 – Chciał wywołać skandal, to wywołał. Jak ja się przebiorę za Drag-Queen i wejdę do baru Skinów, to potem nie będę płakał, że mojej sztuki nie doceniono.
2 – Po co ściągać armię?
Bo to zła armia była…
– dla przeciwników.
Ocena niejednoznaczna – ja np. też mam harpie z Witchek i nie wybrażam sobie by mogły byś z innych figurek.. No, może ze starych Demonetek… Gwardię bym dopuścił nawet na ETC… Ale już przy Lwach bym zgrzytał zębami (Choć bardzo mi się podobają) a inne oddziały po prostu utrudniają grę przeciwnikowi.
To na tym polega trudność tej armii jako armii turniejowej, a nie na tym czy one się Panu Malarzowi Oceniającemu podoba czy nie.
Mi się na przykład w znacznej części podoba bardzo – ale bym jej nie dopuścił na ETC i tyle.
Bo to zła armia była.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

. BK - knigtów imperialnych z wymienioną głową,

BK z imperialnego rycerza ma sens, to poprostu martwy imperialny rycerz ożywiony przez nekromante , natomiast niektóre twoje figsy (niektóre fotki poznikały ? : P ) to jak wkładanie zabawek na podstawki
granie podstawkami na masterze albo ich wskrzeszanie też jest wporzo
a na jakim masterze widziałeś granie samymi podstawkami ? :lol2:
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

to dobra zacznijmy teraz dyskusję z innej strony.
Czy np lord z Feniksem może słuśyć za lorda ze smoczurem?
czy jak dołoże model zabitej hydry na podstawkę to bedzie juz bardziej przejrzyste hydra jest na podstawce a ze zabita to juz trudno
czy BG z Immortali przejdą, Black Guards - Czarna gwardia. Te ziomki chba konkret pasują na taką elitę z obsydianu.
Czy jak dorzuce althar khaina pod nogi wielkiego posągu to też bedzie git.
pozabijani "szejdzi" na podstawkach Shadow ziomków już przejdą?
Lwy rozszarpujące coki?

I konkret to sa pytania na poważnie, bo jeśli to coś da to jest to do zrobienia.

No bo generalnie to o modele chodzi tak że to nie te

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Eh i znowu my zawistni Polaczkowie podcięliśmy skrzydła jednostce wybitnej, ba wyprzedzającej epokę, niedoceniliśmy geniuszu. Ale wiadomo prawdziwe talenty zyskują uznanie dopiero po śmierci i najczęsciej poza ojczyzną :lol2:

A odnosząc się do meritum oddziały owszem są ładnie pomalowane, ale to że są bardzo luźno powiązane z tym czym mają być to fakt niezaprzeczalny. Rekordy bije to skrzydlate coś z płonącym mieczem- podobieństwa z hydrą kończą się na podstawce. A teksty że podstawka jest rydwanowa i są poganiacze więc rozgarnięty gracz się połapie to lekkie przegięcie- to był turniej WFB a nie kalambury.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Jasiuuu pisze:
a na jakim masterze widziałeś granie samymi podstawkami ? :lol2:
nastepnym razem zrobię zdjecia, bo ludzie i tak mi nie uwierzą jak powiem ze na statnim na jakim miałem przyjemnosc być. Spoko teraz trzeba mieć wszystkiego zdjecia i to rozumiem bo to dobry dowód.

Brokuł niektórzy nie mają żadnego talentu i pewnie nigdy nie bedą mieli ;)
Ostatnio zmieniony 3 mar 2010, o 01:07 przez Ice-T, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Ice-T pisze: czy BG z Immortali przejdą, Black Guards - Czarna gwardia. Te ziomki chba konkret pasują na taką elitę z obsydianu.
Ci akurat są boscy. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Kod: Zaznacz cały

Ale już przy Lwach bym zgrzytał zębami (Choć bardzo mi się podobają) a inne oddziały po prostu utrudniają grę przeciwnikowi.
Jak ktos nie ogarnia ze w armi de nie ma egzekow na lwach i sa to widocznie figurki zrobione na faze dla zajebistego wygladu to sorry ale proponuje przerzucic sie na bierki...

Dodam od serca :D ze cala ta sytuacja mnie mocno zazenowala a i wypowiedzi niektorych kumpli na ten temat mnie po prostu wykonczyly.

pozdro

edit
to jak wkładanie zabawek na podstawki
Jasiu wyobrazilem sobie wlasnie twoj gowniany chaos :lol2: :lol2: :lol2:
[color=#00FF00]Brokuł[/color] pisze:Eh i znowu my zawistni Polaczkowie podcięliśmy skrzydła jednostce wybitnej, ba wyprzedzającej epokę, niedoceniliśmy geniuszu. Ale wiadomo prawdziwe talenty zyskują uznanie dopiero po śmierci i najczęsciej poza ojczyzną
Warzywa nie maja glosu :mrgreen:

pozdro
Ostatnio zmieniony 3 mar 2010, o 01:08 przez Raptor, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

: ] dostałem za niego zasłużone 3pkt ale przynajmniej nie grałem zabawkami tylko figurkami
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Jedy Knight pisze:
Ice-T pisze: czy BG z Immortali przejdą, Black Guards - Czarna gwardia. Te ziomki chba konkret pasują na taką elitę z obsydianu.
Ci akurat są boscy. :mrgreen:
dobra, no a co jak ktoś mi powie że nie trzymają halabardy? tylko kawał jakiegoś konkretnego miecza vel maczety whatever.
No i co z resztą pytań?

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Wiesz co Jasiu jestes slaby jak twoj chaos i juz wole zabawki Ica :mrgreen: i w ogole to SSSSSIIIIIIIJJJJJJ!
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Bestialski_Brokuł pisze:Eh i znowu my zawistni Polaczkowie podcięliśmy skrzydła jednostce wybitnej, ba wyprzedzającej epokę, niedoceniliśmy geniuszu. Ale wiadomo prawdziwe talenty zyskują uznanie dopiero po śmierci i najczęsciej poza ojczyzną :lol2:
jak nic mi brakowalo tego forum, z reszta jakiś tam pan genialnie napisal o lizaniu paly, genielne :D

fajne te figsy są, chociaż nie w moim typie i guście, aczkolwiek ja, jako gracz nie mialbym nic przeciwko temu aby mój przeciwnik nimi gral. Wystarczy, że powie mi przed co czym jest, naprawdę jest to do ogarnięcia. Oczywiście jak mi powie, zę ta kupa czegoś tam jest hydrą (w domyśle jakaś tam ulepka z czegoś w 5 minut zrobiona) to bym byl zniesmaczony, ale jak mi powie, że ten centaur jest hydrą to czemu nie może tak być? Z reszta widzial ktoś kiedyś hydrę? :P ;)

edit; nie zapominajmy, ze to jest zabawa plastikowymi i metalowymi malymi ludkami :D
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Raptor pisze:Warzywa nie maja glosu :mrgreen:
A dinozaury już dawno wyginęły :lol2:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

w krakowie jest true, nieśmiertelny dinozaur :D
więc spokojna glowa, jeszcze żyje ;)
F.N.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

BTW to nie centaur tylko Chimera w wykonaniu Rackhama sprowadzana z Francji bo w polsce już nie dostępne. Na mgle jeszcze kiedyś widziałem ale jak chciałem kupić to czekałem dosyć długo aż ja ściągną, teraz mam taką drugą. Dorobiłem jej kulę ognia w ręku i płonący miecz żeby nie było że nie potrafi zionąć ogniem w jakiś fantastyczny sposób.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

niechaj będzie chimera :)
mi ona by nie przeszkadzala, chociaż jeśli ja bym już się tak bawil to skrzydla na pewno bym usunąl, to najważniejsze i ewentualnie dorobil pare glów? :D

(tylko chyba troszkę szkoda "psuć" figurkę, skoro jest dośc rzadka)
F.N.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

no tylko że np mi się taka typiara podobała, jeszcze wizja pół lwica pół kobieta już wogóle wypas(pasowała do ogólnej koncepcji lwy + kobiety), a skrzydła nadają jej takiej anilskości nieco.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Ice-T pisze: No i co z resztą pytań?

Ja tam od ETC jestem...
Spytaj Blessa raczej...;)

Ogólnie - tak jak ktoś napisał - nie powinny to być kalambury dla przeciwnika.

Zablokowany