To tylko ja mam pochodnie w mieszkaniu?!GarG pisze:Używanie lamp naftowych też jest klimatyczne to z tego powodu mam nie używać żarówek?

To tylko ja mam pochodnie w mieszkaniu?!GarG pisze:Używanie lamp naftowych też jest klimatyczne to z tego powodu mam nie używać żarówek?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
O, to to. Jak widzę te bazgroły, na wydartej z zeszytu kartce, bez charakterystyk, byle jak popisane, to mam ciemno przed oczami. Za takie coś dajemy u nas na turniejach zero z przygotowania do gry (choćbyś miał miarkę, kostki, uściślenia, laserową linijkę do LoSa i cuda na kiju) i dorzucamy gratisowe dwa karniaki na przytarcie rogów. Tak jakby nie szło ściągnąć z netu jakiegoś roster sheeta i w 10 minut elegancko wypełnić, choćby ręcznie. Wiem, ze zaraz odezwie się chór głosów, ze "ja zawsze mam fajnie napisane". Tylko że ja jakoś jeszcze na coś takiego jak elegancka ręczna rozpiska na turnieju nie trafiłem...Rakso_The_Slayer pisze:No i wole jak przeciwnik ma rozpe wydrukowaną z AB a nie jakieś hieroglify ręczne gdzie wszystko pisane jest skrótami i on mi mówi, że ten znaczek tu to jest akurat ten magiczny przedmiot, który by mu się najbardziej przydał w danym momencie
A używał właśnie tego co podał kolegaCAR2N pisze:http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... roster.pdf <-- na turnieje najlepiej takie cos , przeciwnik moze na biezaco aktualizowac sobie woundy itp DS-y jakie przeciwnik ma
CAR2N pisze:http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... roster.pdf <-- na turnieje najlepiej takie cos , przeciwnik moze na biezaco aktualizowac sobie woundy itp DS-y jakie przeciwnik ma
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
czym edytowałeś plik, bo też bym podłubał?Jankiel pisze: Swój plik do armybuildera zrobiłem sam (a raczej poprawiłem),
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.