GŁOSOWANIE: ban na MMM i działa DoW
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: GŁOSOWANIE: ban na MMM i działa DoW
I tak i nie.
Tak: dla lizaków i VC.
Nie: dla całej reszty.
Tak: dla lizaków i VC.
Nie: dla całej reszty.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Tak
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
nie [ jeśli LT dalej będą bez limitów jakichkowiek to zdecydowanie na nie! choć można rozważyć propozycje Rzymka działo DoW 0-1 a MMM 2 sloty rare lub w innej kombinacji ( rare+ specjal, rare+ hero ?) ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
tak.
(ewentualnie z zastrzeżeniem do top 4/5 [skaveny maja lepsze rary])
(ewentualnie z zastrzeżeniem do top 4/5 [skaveny maja lepsze rary])
- krooliczek
- Mudżahedin
Tak
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Przy tak skonstruowanym pytaniu TAK.
Aczkolwiek o ile RoR to w moim odczuciu special charakterzy na których jednak nie gramy i nie powinni być w limited, o tyle działo DoW niektórym armiom pozwala chociaż zawalczyć z wrogim LT, no i są jedyną logiczną odpowiedzią na 2 czołgi. Owszem weszło z lizakach jako standard czyniąc tą armię topową, ale w kilku innych armiach nie jest takim wałem. Gdyby była opcja względem dział głosowałbym 0-1, co do wykluczeń armii to tak naprawdę wykluczyć by trzeba chyba tylko lizaki i VC, bo skaveny, demony i DE nie grają na działach.
Aczkolwiek o ile RoR to w moim odczuciu special charakterzy na których jednak nie gramy i nie powinni być w limited, o tyle działo DoW niektórym armiom pozwala chociaż zawalczyć z wrogim LT, no i są jedyną logiczną odpowiedzią na 2 czołgi. Owszem weszło z lizakach jako standard czyniąc tą armię topową, ale w kilku innych armiach nie jest takim wałem. Gdyby była opcja względem dział głosowałbym 0-1, co do wykluczeń armii to tak naprawdę wykluczyć by trzeba chyba tylko lizaki i VC, bo skaveny, demony i DE nie grają na działach.
TAK!!!!!!
Moim zdaniem GW w każdej armii wyłożyło takie jednostki w Rare by ich używać i znalezc dla nich zastosowanie - ludziskom nie chce sie myśleć więc idą na łatwizne i biorą sobie Działko lub Mengile, bo przecież:
Jak ja zabije Abominacje, Dużego Demona lub czołg na turnieju skoro ... (bla bla bla - każdy sobie dopowie).
Moim zdaniem GW w każdej armii wyłożyło takie jednostki w Rare by ich używać i znalezc dla nich zastosowanie - ludziskom nie chce sie myśleć więc idą na łatwizne i biorą sobie Działko lub Mengile, bo przecież:
Jak ja zabije Abominacje, Dużego Demona lub czołg na turnieju skoro ... (bla bla bla - każdy sobie dopowie).
- swieta_barbara
- habydysz
Zamykam glosowanie, glosowanie jest wazne, wypowiedzialo sie 36 osob, 19 bylo na tak, dwie niezdecydowane (tzn. z pewnymi ograniczeniami), 15 osob bylo na nie, przechodzi opcja tak.
Przypominam, ze glosowanie bylo wylacznie pogladowe.
Przypominam, ze glosowanie bylo wylacznie pogladowe.