WE by Asgharoth :) [up: troche nowości i MINI PLEBISCYT ;)]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No i wypas, popraw te poprzednie, żeby tak wyglądały.
Czekam na cały oddział
Czekam na cały oddział
NO STARY! Wypas Posampas
Oczywiście jeszcze można je poprawić, ale i tak jest już bardzo dobrze
Pozdro
Oczywiście jeszcze można je poprawić, ale i tak jest już bardzo dobrze
Pozdro
dziękuje ze się podobają widzę że podzieliliście się na zwolenników smoluszek i brzózek ale tak jak napisał Grabz- mam zamiar mie dwa różne oddziały tylko w przyszłości bede miał dylemat jak będę miał kolejne jak pomalować... czy na smoluszki czy brzózki teraz będę próbował robić podstawki pod smoluchy...koncepcja jest taka żeby była żarząca się ziemia i jakieś dwie lub jedna spalona gałązka (bo nie mogło ich za dużo dostać:)
dzięki musze tą z niebieskim przeprawic ale dzisiaj wyszło tak ze byłem u dziewczyny ( wiecie jak to jest;) i wyszło na to że zdążyłem zrobić tylko podstawek do brzozy :
co do czarnych elfów to raczej nie ale myśłem jak brat wspomniał o wildach takich złych z leksza po spaleniu lasu z płonącymi ogonami i tacy osmaleni lekko... no i treeman taki jak ten z ultraforge "cebula" tez dylemat... czy "smoluszek (podoba mi się ta nazwa czy "brzoza"...
co do czarnych elfów to raczej nie ale myśłem jak brat wspomniał o wildach takich złych z leksza po spaleniu lasu z płonącymi ogonami i tacy osmaleni lekko... no i treeman taki jak ten z ultraforge "cebula" tez dylemat... czy "smoluszek (podoba mi się ta nazwa czy "brzoza"...
Bomba.
Mi się bardziej czarne podobają. Na podstawkach moim zdaniem powinno pojawić się trochę więcej spalonych elementów, jakiś czarny krzaczek mały, albo faktycznie tak jak mówiłeś - gałęzie (mogą się jeszcze żarzyć tak jak ziemia). Muszę je zobaczyć na żywo
Mi się bardziej czarne podobają. Na podstawkach moim zdaniem powinno pojawić się trochę więcej spalonych elementów, jakiś czarny krzaczek mały, albo faktycznie tak jak mówiłeś - gałęzie (mogą się jeszcze żarzyć tak jak ziemia). Muszę je zobaczyć na żywo