o ja pier...bem pisze: Niestety jak na skalę to te słoje są za grube.
moim zdaniem drewno w pyte
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
o ja pier...bem pisze: Niestety jak na skalę to te słoje są za grube.
Ślicznie dziękujeRakso_The_Slayer pisze:o ja pier... moim zdaniem drewno w pyte
Podkład Chaos black;Scorched brawn po całości; Dark flesh prawie po całości;Snakebite leather paski;następnie stopniowo do snejka dodaje Roting flesh+Bleached bone+Skull white;wszystkie warstwy na oko,bardzo rozwodnione.Mam nadzieję że pomogłem.tedzio pisze:Jak robiłeś te drewniane elementy (chodzi mi o tego kusznika i jego kuszę)?
Skały z korka#helion# pisze:ten forest gump z kijami i baseball są genialni....jak robisz takie duże skały, gs czy coś innego
Trenuj .Pozdro.grab pisze:Brat, obniż poziom bo mi odskakujesz, a wiesz, że muszę być lepszy
(oto teraz będzie trudno).
p.s. oczy wilka jakieś niedorobione...

Próba wrzucenia zdjęcia z komórki No cóż, przed pinowaniem do podstawy wyglądał lepiej, użyłem innego drutu niż zwykle, bardzo sztywnego który nie pozostawił miejsca na błędy.Po doklejeniu zwyczajnie się odgiąłSkaven pisze:nie podoba mi się jego poza

Lampa pieruńska spartoliła skórę, oczy model ma paskudne (dwie malutkie kuleczki osadzone głęboko w oczodołach) zdjęcie też niestety nie pomaga (oczodoły są czerwone a nie niebieskiepuszkin pisze:słabo wycieniowane może za słabe kontrasty albo przez jakość zdjęcia trochę poprawek by trzeba było zrobić ew. nowe zdjęcie - najbardziej chyba efekt psują oczy
Bardzo surowa ocena, skorpion greena niestety nie posiadam, użyte zostały chaos black(podkład)>emerald green>snot green>goblin green>golden yellow>bleached bone.Co do warstw widocznych to zakładałem że przejścia mają być bardzo płynne, ogólnie pomysł na skórę wziąłem z arbuza.Przyjrzałem się dokładnie kulistemu owocowi i wpadłem na pomysł przełożenia wyglądu powłoki zewnętrznej na figurę.Szkoda że model nie broni się samDaw pisze: skórka tak mocno na skorpion green pojechana lecz szkoda, że widać tylko dwie barwy na tej skórze w dodatku kiepsko wycieniowane