runepriest pisze:helki nie są przypadkiem mosnterami ?
pronto
runepriest pisze:helki nie są przypadkiem mosnterami ?
Warlock pisze:W special rulesach nie ma że jest monsterem. Tylko że strzelają jak Stone Thrower.
Haj elfickim princem złapanym przez dark elficką wiedźmę i penetrowanym prze chaośnickie Dildo of Seven Storm.bigpasiak pisze:Licytacja trwa.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
brazowo-srebrno-zlotePiotras pisze:Bladoróżowe stringi i jego przyjaciel miedziano-szare pantalony????
Kurcze, aż się zamyśliłem...
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
Brzuchacz pisze: mylenie zgłoski ustnej "en" z nosową "ę"
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
ależ epic faila zaliczyłem:) w berserkerskim szale moralizatora przestałem myśleć:PZwolin pisze:Brzuchacz pisze: mylenie zgłoski ustnej "en" z nosową "ę"
eeeeeeeeee??
a nie jest na odwrót?
jakby co ja mam zaświadczenie ;P
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
proszę4299
lord, smok, demoniczny miecz chaosu, słowo agonii, wielooki hełm, piętno khorna, tarcza
lord, mantikora, topór khorna, demoniczny splendor, obroża khorna, piętno khorna, zaklęta tarcza ( gienek )
hero, sztandar bogów, moloch, BSB, piętno khorna, tarcza
caddy, 2x zwój rosproszenia
5x grasanci, cep, toporki do rzucania, lekka zbroja, muzyk
5x ogary
5x ogary
5x ogary
5x ogary