WE [1050] dla kumpla
Re: WE [1050] dla kumpla
jak zawsze Master masz rację
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
On nie ja -.-Master of reality pisze:Ja cie po prostu nie rozumiem Eltharion. Odkąd jesteś na tym forum piszesz że nie wstawiasz harpii bo są twoim zdaniem nie klimatyczne, a teraz robisz taką rozpiskę koledze który jeszcze w battla nie gra
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
jakoś nie ogarnąłem twojej wypowiedzi
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
I kto to mówi ??Zwolin pisze:ale ty jesteś głupi eltharion
Ja jestem klimatyczny kumplowi na klimacie nie zalezy wiec stworzyłem mu silna (chyba ) nieklimatyczna rospe jak chce tak grac to niech gra
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
po prostu w zdaniu które napisałeś była ... składnia
jak chce tak grać to niech gra ale ja jednak proponuje zebrać odpowiednią ilość modeli albo grać na proxach
jak chce tak grać to niech gra ale ja jednak proponuje zebrać odpowiednią ilość modeli albo grać na proxach
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz