Majowe Potyczki, 15.05.2010 Toruń
Re: Majowe Potyczki, 15.05.2010 Toruń
niech wszystko dadza jeszcze w skirmishu i bedzie kopia zasad 40stki
proszę o zapisanie.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Witam.
Trochę ludzi się już zapisało, czekam na więcej . Sorki za wolne updaty ,ale do następnego weekendu będę miał bardzo mocno ograniczony dostęp do netu (praktycznie zerowy).
Szczególne zaproszenie dla naszych sąsiadów z XIII KOHORTY, zarówno tych z większą jaki miejszą nutką power gamingu, jak zwykle liczymy na wasze przybycie.
Równie gorąco zapraszam Włocławek.
Pozdro
Kemot
Trochę ludzi się już zapisało, czekam na więcej . Sorki za wolne updaty ,ale do następnego weekendu będę miał bardzo mocno ograniczony dostęp do netu (praktycznie zerowy).
Szczególne zaproszenie dla naszych sąsiadów z XIII KOHORTY, zarówno tych z większą jaki miejszą nutką power gamingu, jak zwykle liczymy na wasze przybycie.
Pozdro
Kemot
- Mefistofeles
- Falubaz
Jeśli nie jest za późno to proszę i mnie dopisać
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
kemot pisze:Witam.
Pozdro
Kemot
My tez czekamy na Wasze od........... 5 turniejow....
niestety proszę wypisać
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Kemot, medzeniem Ziemkaa sie nie przejmujcie.
Niska frekwencja od nas wynika z tego, ze termin jakos nie przypasowal, a nie z jakis dziwnych "politycznych" idei w stylu "wy nie jezdzicie do nas to my do Was".
Mam nadzieje ze do zobaczenia na nastepnym turnieju.
Pozdrawiam
Pelzak
Niska frekwencja od nas wynika z tego, ze termin jakos nie przypasowal, a nie z jakis dziwnych "politycznych" idei w stylu "wy nie jezdzicie do nas to my do Was".
Mam nadzieje ze do zobaczenia na nastepnym turnieju.
Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."
Ja nikogo do przyjezdzania na turnieje nie zmuszam, nie mniej milo jest jak ktos wpadnie. Co nie zmienia faktu, że z Bydoszczy jest wyjątkowo niska frekfencja .
A na zaczepki na forum nie reaguje, to przywilej internetu, ze kazdy moze pisac co mysli, ja osobiscie nie mam czasu, ani chęci na bycie "forumowym wojownikiem".
Pozdro i do zobaczenia
Kemot
A na zaczepki na forum nie reaguje, to przywilej internetu, ze kazdy moze pisac co mysli, ja osobiscie nie mam czasu, ani chęci na bycie "forumowym wojownikiem".
Pozdro i do zobaczenia
Kemot
Marcin usunalem nasze posty, zapraszam na forum klubowe
polityka w wfb do czego to doszło a pomyslec ze 10 lat temu gralo sie gdziekolwiek i z kim popadnie no ale bylo tez wiecej czasu...pelzak pisze:a nie z jakis dziwnych "politycznych" idei w stylu "wy nie jezdzicie do nas to my do Was".
- Mefistofeles
- Falubaz
Wybaczcie, lecz niestety nie dam rady się zjawić. Więc wypiszcie mnie
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
Turniej bardzo mi się podobał, zająłem 5 miejsce wiec spoko ;p
Pierwsza bitwa Bania z WoCHem 10:10 bardzo satysfakcjonujący remisik dawno takiej bitwy nie stoczyłem.
Druga bitwa Jose z Ogrami 5:15 porażka dla mnie gra już była skończona jak mi 2 ledów wystrzeliło trzech bloodów wywaliły 14 hitów chyba 13 trafień i jakieś 10-7 woundów z czego wysavowałem do 4 ran i wy-regenerowałem 1. Co dało mi 75% straty. Wystawił 4x2 ledów wiec w końcu jednym się udało i to jak hehe.
Trzecia bitwa Strażnik z Bretką 17:3 zombi zagonili jedną jazdę, która miała pecha, a całą resztę blood i black knightci wzięli w mega kanapke z pomocą ghuli ;p. Strażnik miał bardzo pechowe rzuty w tej grze.
Wszystkim przeciwnikom, uczestnikom no i przede wszystkim orgowi wielkie dzięki za turniej oby następny był liczniejszy.
Pierwsza bitwa Bania z WoCHem 10:10 bardzo satysfakcjonujący remisik dawno takiej bitwy nie stoczyłem.
Druga bitwa Jose z Ogrami 5:15 porażka dla mnie gra już była skończona jak mi 2 ledów wystrzeliło trzech bloodów wywaliły 14 hitów chyba 13 trafień i jakieś 10-7 woundów z czego wysavowałem do 4 ran i wy-regenerowałem 1. Co dało mi 75% straty. Wystawił 4x2 ledów wiec w końcu jednym się udało i to jak hehe.
Trzecia bitwa Strażnik z Bretką 17:3 zombi zagonili jedną jazdę, która miała pecha, a całą resztę blood i black knightci wzięli w mega kanapke z pomocą ghuli ;p. Strażnik miał bardzo pechowe rzuty w tej grze.
Wszystkim przeciwnikom, uczestnikom no i przede wszystkim orgowi wielkie dzięki za turniej oby następny był liczniejszy.
dzięki za świetny turniej i atmosferę na nim panującą
no jednym sie udalo bo o tym ze wczesniej rzucilem na innej dwojce dwa razy misfire to nie wspomniszBrowar pisze: Druga bitwa Jose z Ogrami 5:15 porażka dla mnie gra już była skończona jak mi 2 ledów wystrzeliło trzech bloodów wywaliły 14 hitów chyba 13 trafień i jakieś 10-7 woundów z czego wysavowałem do 4 ran i wy-regenerowałem 1. Co dało mi 75% straty. Wystawił 4x2 ledów wiec w końcu jednym się udało i to jak hehe.