Głosowanie na mastery na sezon 2010/2011

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Re: Głosowanie na mastery na sezon 2010/2011

Post autor: Dalmar »

Morrok pisze:a nie mialo byc tak, ze wlazi nowy osrodek?

jakby nie patrzec arena miala rok przerwy
Wiesz ale tak można dodawać w nieskończoność w stylu - kiedyś w Lidze było 13 Masterów wiec "why not" tym razem. IMO jeśli miało być 10 i tak każdy głosował to niech zostanie 10 - IMO to jest dobra liczba. Zresztą dodanie jednego byłoby nie fair wobec Szczecina i WI bo też im niewiele brakowało, a teraz byśmy zmienili reguły niejako w trakcie na korzyść jednej imprezy więcej tylko dlatego, że miała remis z inną.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

ależ Dalmarze

Uważam, że stricte powinniśmy się trzymać tego co było ustalane wcześniej, czyli 10 masterów, ni mniej, ni więcej.
Byłoby to krzywdzące wobec innych turniejów.

Ja tylko się spytałem czy w wypadku tegoż remisu, aż tak potrzebne jest nowe głosowanie, skoro miał wejść jeden nowy ośrodek (co by od razu rozstrzygało -PGA czy ARENA), bo Kraków miał rok przerwy ;)

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Morrok pisze:Ja tylko się spytałem czy w wypadku tegoż remisu, aż tak potrzebne jest nowe głosowanie, skoro miał wejść jeden nowy ośrodek (co by od razu rozstrzygało -PGA czy ARENA), bo Kraków miał rok przerwy ;)
Są już dwa nowe ośrodki (Silesian, Macki). Powinno być dodatkowe głosowanie.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Od jutra nowe tajne glosowanie, zastanowilem sie nad propozycja Jankiela, ale tak samo trzeba byloby zrobic glosowanie, jeden kij wychodzi.
Kolejny sezon pokazuje, ze 10 masterow to optymalna liczba, gdzie nikt nie musi sie przepychac z terminami.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Macki nie są nowym ośrodkiem, natomiast Silesia Wars jak najbardziej. I nie przepychajmy dodatkowym masterów.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Panowie wg. ostatniego glosowanie nowym osrodkiem jest kazdy , ktory mial conajmniej rok przerwy w organizacji mastera.

Awatar użytkownika
Watcher
Chuck Norris

Post autor: Watcher »

Ziemko pisze:Od jutra nowe tajne glosowanie,
Już się zaczęło?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie bo forum, nie dzialalo - wlasnie robie.

ODPOWIEDZ