Turniej - "GRY I ZABAWY" - Toruń - 2500 pts - 14 kwietnia
Już Cie wpisałem.Andrew pisze:To i ja się skuszę... krasi jeszcze nie widziałem na liście
A oprócz Ciebie, ja doliczyłem się już krasi
Przypominam, że do turnieju został tylko tydzień, a termin przesyłania rozpisek upływa za pięć dni.
Prosiłbym o wcześniejsze zgłaszanie się, byśmy mogli zaplanować dokładnie rozkład sali i ilość potrzebnych stołów.
Pozdrawiam.

Prosiłbym o wcześniejsze zgłaszanie się, byśmy mogli zaplanować dokładnie rozkład sali i ilość potrzebnych stołów.
Pozdrawiam.
Ja się zgłaszałem via GG i nic!Asarnil pisze:Przypominam, że do turnieju został tylko tydzień, a termin przesyłania rozpisek upływa za pięć dni.
Pozdrawiam.
Nie ma mnie na liście!
Chyba się obrażę...
Piotr
Mam spore obiekcje do scenariusza z mgłą... Sugerowałbym mnożenie przez 3...Asarnil pisze:To prawda, że scenariusze są mocne, ale gdyby nie były, ludzie wogóle by nie licytowali, a chodziło nam przede wszystkim o to, żeby licytacja scenariusza miała znaczenie. Dlatego musiały być trochę bardziej ingerujące scenariusza.
Przy niskich rzutach "zamglającego" może być nudnawo...
Piotr
Piotrze, nie dostałem żadnych wiadomości od Ciebie na gg. Może masz zły numer czy cuś (choć to dziwne, bo przeciez kiedyś gadaliśmy). W razie co podaje jeszcze raz: 1370248 i wpisuję Cię na listę.
Niestety scenriuszy już nie zmienimy, bo zostało 4 dni a nie będę miał kiedy ustalić to z gremium organizatorskim.

Niestety scenriuszy już nie zmienimy, bo zostało 4 dni a nie będę miał kiedy ustalić to z gremium organizatorskim.
Piotrze, nie dostałem żadnych wiadomości od Ciebie na gg. Może masz zły numer czy cuś (choć to dziwne, bo przeciez kiedyś gadaliśmy). W razie co podaje jeszcze raz: 1370248 i wpisuję Cię na listę.

spamer 
wysłałem rozpę jakby co... i ostrzegam że mój przyjazd stoi pod znakiem zapytania gdyż od dziś jestem na antybiotykach...

wysłałem rozpę jakby co... i ostrzegam że mój przyjazd stoi pod znakiem zapytania gdyż od dziś jestem na antybiotykach...
Jose nie dostałem Twojej rozpy.
Andrew poprosiłbym rozpe w htmlu bo nie chce mi otworzyć rst, który przesłałeś.

Andrew poprosiłbym rozpe w htmlu bo nie chce mi otworzyć rst, który przesłałeś.
z przyczyn nie zaleznych od organizatorow nie bede mogl sie zjawic i skopac wam tylkow, prosze zatem o wypisanie mnie z listy uczestnikow.

Sprawdzę, jak wróce z roboty 
Co do tajności, to już trochę za późno jest, żeby wprowadzać zmiany w regulaminie. Myślę, że następny turniej można zrobić z tajnymi rozpami. Się zobaczy

Co do tajności, to już trochę za późno jest, żeby wprowadzać zmiany w regulaminie. Myślę, że następny turniej można zrobić z tajnymi rozpami. Się zobaczy
Prosiłbym wysyłać rozpiski  tylko i wyłącznie  w formacie .html lub .txt. Miałem trochę problemów z otwarciem rozp, które mi przysłaliście. 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
oczywiście, że tak, tylko zwróć uwagę, że wówczas są już w hth, ponieważ muszą szarżować w pierwszej turze. W związku z tym wszystkie ograniczenia z tym związane obowiązują.