Całkiem elegancko.
Taki old school styl bym powiedział.
Kapelan SM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ppodstawka zbyt uboga...figs fajny
fajnie pomalowana ale tak dziwnie
niewiem czemu
niewiem czemu
oi, bo on pogrzeb odprawia po bitwie. taniec rytualny. czepiasz sie.Fanatyk pisze:Najwyraźniej czytanie ze zrozumieniem jest sztuką Ci obcą, zatem pomogę w zrozumieniu tekstu.kurka_z_podworka pisze:oba zdania byly bezsensu IMHO, kontekst dorobiłem sobie sam bo go mi nie zapewniles
Po pierwsze, pozycja modela wskazuje że odbywa jakiś taniec albo po prostu jest szczęśliwy. Rzadko widywana rzecz w 40k.
Po drugie, gdybym napisał o Tobie, tak by to brzmiało. Jeżeli piszę "simpleton from the woods" i "Irishman allows that to be showed?", to poprzez that mam na myśli rzecz. Nigdy nie używam "that" w odniesieniu do człowieka.
Po trzecie, niektórzy Irishe i Welsh'owie mają problemy z simpletonami. Więc, zanim wyskoczysz na mnie następnym razem, zrób sobie herbatkę z melisą, usiądź i przeczytaj jeszcze raz, szkoda nerwów.
A...malowanie fajne, tylko pozycja dziwna
Fajny model, tylko zastanawia mnie z jakich czesci zrobiony.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
-
- Kretozord
zrobiony jest z tego modelu, glowy szkieleta i kawalka struny gitarowej, do tego podoczepialem bretonskie bitzy
A niektórzy Polacy z wyrazem na K co 2 słowa i to powód ze mamy tak pisać?Po trzecie, niektórzy Irishe i Welsh'owie mają problemy z simpletonami.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Fajny, fajny, ale jakiś taki dziwny
Przez te kreski chyba taki jest..
Przez te kreski chyba taki jest..